Humanitarna akcija udruge Glas poduzetnika za donacije građanima iz potresom stradalih područja

Ovo je moj izbor za donaciju građanima iz potresom stradalih područja. Račun humanitarne akcije udruge Glas poduzetnika (UGP) otvoren je za uplate donacija građanima iz Sisačko-moslavačke županije. Račun je to za doniranje koji nema veze s HDZ-om, Milanom Bandićem, pljačkom u obnovi Gunje (Crveni Križ) i Caritasom, i gdje pola novca neće otići na plaće, a druga polovica gdje nitko ne zna.
Kod Glasa poduzetnika svaka kuna potrošit će se transparentno. Poduzetnici znaju s novcem. Prevrnuti će dvaput svaku kunu prije nego što je utroše za kupnju potrebnog, ali po normalnim cijenama, a ne po x2, x8, x10 kao što često vidimo da se događa kad "država to smo mi" nešto plaćaju našim novcem.
S prikupljenim sredstvima kupit će se stambeni kontejneri, grijalice i ostala oprema te građevinski materijali. Sredstva će se prikupljati sve do kraja veljače 2021. kako bi se pomogli što više građana da obnove svoje stambene objekte. UGP će transparentno objavljivati tijek donacija, kao i račune koji će potvrditi u što su se donirana sredstva uložila. Prioritet je osigurati građanima Petrinje, Gline, Siska i okolnih mjesta krov nad glavom u ovim zimskim mjesecima.

Vaša donirana sredstva možete uplatiti na
IBAN: HR6523600001502851531
Opis plaćanja: Humanitarna akcija
Model: HR99
Banka: ZAGREBAČKA BANKA d.d.
Napomena za POZIV NA BROJ: Ako ne prolazi model HR99, upišite model 00 i poziv na broj 1.

Za uplate iz inozemstva:

UDRUGA GLAS PODUZETNIKA
PAVLETIĆEVA 1
10000 ZAGREB

SWIFT: ZABAHR2X
IBAN: HR6523600001502851531
Opis plaćanja: HUMANITARNA AKCIJA
Banka: ZAGREBAČKA BANKA D.D.

UGP poziva sve one koji žele i mogu pomoći stradalima novčanom donacijom, da donacije uplate na gore navedeni račun.

Hvala svima vama koji ćete pomoći građanima Sisačko-moslavačke županije, znamo da nitko nije u zavidnoj situaciji uslijed ove korona krize, poručuju iz UGP-a!

Račun humanitarne akcije udruge Glas poduzetnika


Udruga Glas poduzetnika je poslala dopis Vladi Republike Hrvatske i Ministarstvu financija u kojem su zamolili da se rasterete tvrtke koje nesebično pomažu građanima iz Sisačko-moslavačke županije. U ime svih onih koji doniraju u robi i novcu zamolili su da se izmijene odluke u kojima bi se uredili porezno priznati rashodi. Osim toga, tražili su da se donatori roba oslobode od plaćanja PDV-a.

Povezani članci

Who's Online

We have 230 guests and no members online