Uspješno provedena akcija 'Nitko ne može sve, ali svatko može malo'

Stranka Pametno uručila je Centru za autizam Split svu opremu kupljenu u okviru humanitarne akcije "Nitko ne može sve, ali svatko može malo" s ciljem i željom poboljšanja kvalitete rada svih korisnika Centra, od djece do stručnog osoblja. Prikupljenih 16.000 kuna utrošeno je na kupnju roll lopte, čunjeva s rupama, lopte skakalice, bazena s lopticama, terapijske njihaljke, taktilnih lopti i mekanih polukugli s brojevima, taktilnih diskova, dva prijenosna računala s pripadajućom opremom, printera i USB 32 GB sticka. Na uspješno završenoj akciji i uručenoj donaciji, u ime Centra za autizam Split, zahvalio se Alen Politeo, privremeni ravnatelj Centra za autizam Split - Hvala još jednom svima na sudjelovanju i realizaciji akcije. Svaka je pomoć dobrodošla, s ciljem većeg interesa i razvoja učenika s autizmom, kojih je, nažalost, svakodnevno sve više – naglasio je Politeo.

PAMETNO URUČILO DONACIJU CENTRU ZA AUTIZAM

Izvor: Pametno.org

Centar je uspješno prošao i proceduru odvajanja nakon koje djeluje samostalno, odvojeno od zagrebačkog, kao ustanova Centar za autizam Split. Pametno im želi i dalje puno uspjeha u radu, sa željom da se broj korisnika ipak ne povećava.

- Želim se zahvaliti svakom donatoru pojedincu, tvrtkama, medijima. Svima koji su nas podržali u ovoj humanoj gesti i sudjelovali u realizaciji akcije. Prikupili smo skoro 16.000 kuna od čega je kupljena didaktička i informatička oprema - istaknula je Marijana Puljak, predsjednica Pametno i dodala – Pametno u svom djelovanju veliku važnost pridaje humanitarnom radu, od kuhanja za beskućnike do ovakvih akcija. Ovo je tek jedan od projekata, u budućnosti nastavljamo istim ritmom, za plemenite ciljeve.

Povezani članci

Who's Online

We have 168 guests and no members online