Priručnik za privatne iznajmljivače

Turistička zajednica županije Splitsko-dalmatinske u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama izdala je "Priručnik za privatne iznajmljivače". Priručnik za čiji je nastanak zaslužna i naša sumještanka Ana Brničević napisan je na jednostavan i razumljiv način te obrađuje sve teme vezane uz registraciju privatnog iznajmljivača (kao paušalca, obrtnika ili tvrtke), za organizaciju i vođenje privatnog smještaja, uključujući izbor turističkih usluga, uređenje smještajne jedinice, promociju, marketing, prodajne vještine, komunikaciju s gostima, te zakonske odredbe, porezne i druge obveze. Priručnik možete preuzeti s ove poveznice na stranici Turističke zajednice županije Splitsko-dalmatinske ...

Priručnik za privatne iznajmljivače

Izvor: TZ SDŽ

Priručnik je nastao i potrebe i želje da se prikupe i objedine najbitnije informacije vezane za privatni smještaj, s posebnim naglaskom na naše područje i njegove specifičnosti.

Namijenjen je svima koji se žele baviti ovim poduzetništvom u turizmu kao i svima koji su u ovom poslu već godinama, a takvih je definitivno mnogo u našoj županiji, jer privatni iznajmljivači imaju 110.000 postelja, što čini više od 2/3 ukupne smještajne ponude županije, s trendovima konstantnog porasta.

Povezani članci

Who's Online

We have 433 guests and no members online