Županija pokreće kutak za privatne iznajmljivače

Joško StellaEdukacije za privatne iznajmljivače u organizaciji Splitsko-dalmatinske županije, a u suradnji sa školom Wallner nastavljaju se i ove godine. Prvi od deset seminara održao se u subotu u hotelu Atrium u Splitu. - Unatoč edukacijama ne možemo "obuhvatiti" svih 13 tisuća privatnih iznajmljivača u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Stoga smo se odlučili otvoriti kutak za privatne iznajmljivače na stranicama naše turističke zajednice. Kutak će sadržavati sva predavanja, snimke i u konačnici priručnik za privatne iznajmljivače - najavio je Joško Stella, direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije ...

Piše: Živana Šušak Živković / DalmacijaNews
Izvor: DalmacijaNews


I ova je aktivnost pokrenuta s ciljem podizanja privatnog smještaja na što veću razinu, te da iznajmljivači povećaju svoju dobit, a naravno i kako bi se produljila turistička sezona.

- Da turisti više vole odsjedati u privatnih iznajmljivača je danas svjetski trend ponajprije zbog povoljnije cijene. Možemo reći da je privatni smještaj trend u svijetu i da smo mi kao Splitsko-dalmatinska županija u trendu, a to se može vidjeti i po rezultatima koje ostvarujemo - ustvrdio je Stella.

Na koncu, ponovimo da Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije pokreće i besplatni trodnevni seminar "EU/Poduzetnička akademija".- S obzirom da nam je turizam jedan od najvažnijih sektora, a kako vidimo da ima jako puno ljudi koji se žele baviti turizmom odlučili smo pružiti jednu kvalitetnu edukaciju za sve koji se žele baviti poduzetničkim turizmom. Sve kako bi im pružili jednu zdravu osnovu sa stručnim ljudima koji će ih obučiti kako se baviti poduzetništvom u turizmu i na koji se način prijaviti za EU projekte turizmu - podvukao je Stella.

Povezani članci

Who's Online

We have 269 guests and no members online