Besplatna edukacija za privatne iznajmljivače u subotu u Omišu

Ove godine, kao i prošlih godina, u Omišu se u subotu, 27.02. održava predavanje iz ciklusa "Edukacija za privatne iznajmljivače“, koje su ocjenjene kao vrlo kvalitetne i korisne od strane polaznika, većinom privatnih iznajmljivača. Zbog velikog broja novih privatnih iznajmljivača i vrlo bitne teme za poslovanje za privatnih iznajmljivača – Internet prodaje, naglasak ovogodišnjeg ciklusa je na toj temi koja je osvježena sa novim informacijama i trendovima iz ovog područja. Znači ovogodišnju edukaciju mogu slušati iznajmljivači koji su bili na prošlom ciklusu (jer je dosta noviteta), ali isto tako i oni koji nisu bili prošle godine. Kako bi osigurali svoje mjesto na edukaciji, koja će se održati u subotu, 27.02. 2016. u prostorima OŠ "Josipa Pupačića" u Omišu s početkom u 9 sati, molimo zainteresirane da se prijavite ovdje. Prvih 30 iznajmljivača koji se prijave, imaju zajamčeno mjesto na edukaciji koja se provodi u suradnji s Privatnom školom Wallner. Detaljan "Program edukacija“ sa temama, rasporedom predavanja, predavačima, satnicom i detaljima programa nalazi se ovdje. Ukoliko pak imate problema s online prijavom, možete se prijaviti i telefonskim pozivom u ured; TZ OMIŠA – 861 350,  TZ DUGI RAT – 735 244, TZ PODSTRANA – 333 775.  Napomenimo još da će zainteresirane iznajmljivače s modulom "Prava i obveze privatnih iznajmljivača" edukacije upoznati naša sumještanka Ana Brničević koja ima 17 godina iskustva u turizmu, 6 godina iskustva u tržištu nekretnina te je vrlo aktivna u organizaciji turističkih aktivnosti kao i u javnom i kulturnom životu lokalne zajednice. Ana će nas upoznati s najčešćim pitanjima i odgovorima na sve ono što je bitno za registraciju, organizaciju i poslovanje privatnog iznajmljivača unutar zakonskih okvira i pravne legislative - Standardi, kategorizacija objekta - zakonske obveze privatnih iznajmljivača i sl.

Besplatna edukacija za privatne iznajmljivače u subotu u Omišu

Izvor: TZ Dugi Rat

Ukoliko imate problema s online prijavom, možete se prijaviti i telefonskim pozivom u ured; TZ DUGI RAT – 735 244, TZ OMIŠA – 861 350,  TZ PODSTRANA – 333 775. 

Prošlogodišnje edukacije i ocjene polaznika, možete vidjeti na web stranici Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, u kutku za privatne iznajmljivače.

lipa dalmacija

Povezani članci

Who's Online

We have 634 guests and no members online