Dani Ive Marjanovića: Koncert klape Cambi u Kuvačićima (Gata)

Dani Ive MarjanovićaKulturno ljeto u centru Poljica započelo je odličnom večeri u starom napuštenom selu Skočibama. Dane Ive Marjanovića otvorio je zagrebački veliki knez, mr. Augustin Bašić, a svečanost su uveličali i klapski pjevači iz susjedne Dubrave. Nastupao je splitski glumac i gatski prijatelj Trpimir Jurkić, a posjećenost je bila izvanredna. Dobro raspoloženo društvo je do kasnih sati uživalo u ljepotama podmosorja i starih kamenih kuća. U subotu, 13. kolovoza u 21:00 sat u gatskom zaseoku Kuvačići, u sklopu Dana Ive Marjanovića nastupa klapa Cambi. Sukladno tradiciji, Gaćani i ove godine cijelu večer posvećuju koncertu poznate i priznate klape ...


DANI IVE MARJANOVIĆA 2011.

Koncert klape Cambi u Kuvačićima

Piše: Nikolina Radmilo

klapa Cambi

Klapa Cambi je višestruki laureat pa ćemo samo spomenuti posljednja dostignuća poput nagrade publike i novinara na posljednjem Splitskom festivalu te uspjeh na omiškom Festivalu dalmatinskih klapa gdje su na Večeri novih skladbi osvojili 2. mjesto.

Cijena ulaznice je 30 kuna, a sve prisutne organizatori časte domaćim specijalitetima. Svi su pozvani da postanu dio poljičke kulturne tradicije.

Povezani članci

Who's Online

We have 95 guests and one member online

  • admin