Testament: Premijera nove predstave KUU 'Mosor' Gata

testamentPoznato je da se u Gatima sve važne stvari događaju oko blagdana ili na feštu svepoljičkog patrona sv. Jurja. To je tradicija koju Gaćani nipošto ne žele promijeniti, a dokaz je i ovogodišnja kazališna premijera. Nakon višemjesečnih priprema, proba i velikog truda, nova predstava je spremna za javnost. Prvi put, mislim, u povijesti dramskog djelovanja, KUU "Mosor" Gata je pripremila komediju "Testament". Autor teksta je Vanča Kljaković, a režiju potpisuje Trpimir Jurkić, a igraju Gaćani. Igrat će se, kao i inače, dvije predstave. Prva, pretpremijera, održati će se u nedjelju, 29. travnja 2012. u 17 sati, a druga premijera počinje u 19 sati. Karte se mogu rezervirati na brojeve 098 361 969 (Ivan Perdijić) i 091 393 0039 (Zoran Radostić). Svi su pozvani da budu dio gatske fešte u nedjelju, a domaćini će se potruditi da se osjećate dobrodošlo ...

NOVA PREMIJERA KUU "MOSOR" GATA

Testament

Gata – Dom kulture, nedjelja, 29.travnja, 17 i 19 h

Piše: Nikolina Radmilo / Gata.hr
Izvor: Gata.hr


Svi su pozvani da budu dio gatske fešte u nedjelju, a domaćini će se potruditi da se osjećate dobrodošlo! Poslije premijere nastavak druženja je planiran u dvorani na katu uz prigodni domjenak. Vidimo se!


Promocija godišnjaka "Gatski ljetopis 2011."

U srcu Poljičke republike, u Gatima će se u petak, 27. travnja u 20 sati u Domu kulture održati promocija godišnjaka "Gatski ljetopis 2011." .

gatski ljetopis

Povezani članci

Who's Online

We have 106 guests and no members online