Počinje ljetna sezona Kina Mediteran u Omišu

Otvara se i ljetna sezonu Kina Mediteran u Omišu s novim projekcijama odličnih filmova na otvorenom, u dvorištu OŠ Josip Pupačić. Prvo gostovanje Festivala mediteranskog filma Split u Omišu održati će se u utorak, 21. i srijedu, 22.6. u 21:30 sati. Cijena ulaznica je jednaka kao i svih ranijih godina i iznosi 20 kuna. Projekcije će se održavati i 5. i 6.7. te 15. i 16.8. te na kraju 30. i 31.8. Filmovi kojeg ćemo moći vidjeti ovog tjedna su:
21.6. "Druga majka", Anna Muylaert, Brazil, 110 min
"Druga majka" je film koji je zatvorio 9. FMFS i oduševio publiku u Splitu. Film je dobitnik preko 20 nagrada, od čega izdvajamo nagradu publike u Berlinu i Sundanceu.
22.6. "U suton života", Sylvain Biegeleisen, Izrael/Belgija, 70 min
"U suton života" topli dokumentarac u izraelsko-belgijskoj koprodukciji kojeg je publika ZagrebDoxa proglasila najboljim filmom. Optimistično je filmsko putovanje o životu 94–godišnje majke koja se suočava sa starošću i njenog sina, redatelja ovoga filma..

Izvor: FMFS

kino mediteran omišKino Mediteran je putujuće kino u organizaciji Festivala mediteranskog filma Split, čiji je glavni cilj revitalizacija kino repertoara u manjim gradovima diljem Hrvatske i to kroz promociju filmova europske i svjetske kinematografije. Kino Mediteran Omiš održava se u suradnji s Turistička zajednica Grada Omiša i Centrom za kulturu Omiš.

Vidimo se u omiškom kinu pod zvijezdama!

Who's Online

We have 201 guests and no members online