U nedjelju u Kino Mediteran Omiš

Kino Mediteran Omiš nastavlja sa svojim aktivnostima i u zimskim mjesecima. Lokacija prikazivanja je Ilirsko sjemenište, a projekcije su zakazane za nedjelju, 5.11.2017.
U 18h prikazati će se "PAT I MAT NA FILMU (A JE TO)" - dvojica nespretnih majstora, koji su postali dijelom televizijske povijesti, na 40 obljetnicu nastanka popularne animirane serije dolaze na veliko platno! Ne propustite.
u 20h "GLASNIJE OD ORUŽJA", Miroslav Sikavica, 85’, 2017.
Od guslara, tamburaša, klapa, preko pjevača zabavne glazbe i dancea do ljutih rockera i pankera.. Samo u prvih par najžešćih mjeseci Domovinskog rata nastaje nekoliko stotina novih pjesama. Njihov konačan broj nitko ne zna. No mnoge pjesme taj rat nisu "preživjele", a do dan-danas priča o njima nije ni zaključena ni ispričana.. Pogledajte dokumentarni film Miroslava Sikavice o ulozi domoljubne glazbe u političkim promjenama 1990-ih i Domovinskom ratu te o sudbinama njezinih autora i pjevača. Ulaznica je popularnih 20 kn, a čeka Vas u kinu..

Kino Mediteran održava se uz potporu Zaklade "Kultura nova", Hrvatskog audiovizualnog centra i Splitsko-dalmatinske županije, a gostovanje u Omišu je pod pokroviteljstvom Turistička zajednica Grada Omiša i u suradnji s Centrom za kulturu Omiš.

Who's Online

We have 174 guests and no members online