Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/dugirat/public_html/images/stories/galerija/galerija/20110306_maskare/
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/galerija/galerija/20110306_maskare/

Zanimljivosti..

Dugoračke Maškare: Osudili pastirku, pojeli stado

dugoračke maškarePred više stotina maškara u Dugoratskoj lučici osuđen je, a zatim i spaljen Dugoratski Krnje - Pastirka Čobanović, koja je tijekom prošle godine puno toga učinila kontra naših malih mista i našeg puka, da ne spominjemo da nas je osramotila gdje god je mogla i stigla. I stoga, ova pravomoćna presuda, jedina moguća, pravi je izraz ovogodišnje agonije u našem mjestu. Pored brojnih Maškara i niza interesantnih maski, ispod ludog šatora koji je na jednu noć okupija za feštu spremne Dugoračane, Jeseničane, Dućane, bilo je i dosta nemaskiranih "Engleza". Uz glazbu naših raspjevanih rock Garifula i DJ Zvone koji je zavaljao i Rozgu, ludi ples pod maskama, druženje ugodno, prekidano samo osvježenjima u Raula (igrači Barcelone nisu došli. Karantena..), trebalo je izabrati najbolje i najinteresantnije maske. Ocjenjivačkom sudu nije bilo lako izabrati najbolje od najboljih ...


DUGORAČKE MAŠKARE

Osudili i zapalili pastirku, pojeli stado

Dugoračke Maškare

Piše: Davor Grgat, MB
Foto: Davor Grgat, Mladen Banović

Od pojedinačnih nagrada prvu je osvojila maškara "Lubanja",  jedan od prvoboraca Dugoračkih maškara, inače Jesenički zet, koji je vrlo društveno aktivan, pogotovo na feštama Dugoračkih maškara. I ove se godine potrudio oko cjelokupnog imidža, te je zavrijedio prvu pojedinačnu nagradu - poklon bon od  100 kn koju može iskoristiti u  brzogrizu "Tomato" u Dugom Ratu.

Dugoračke Maškare

Drugu nagradu je dobio  mali kauboj s obližnjeg ranča, dječačić koji se predstavio sa svojim konjićem, a osvojio je Jambo pizzu i dva pića u pizzeriji "Anamarija" u Dugom Ratu.

Dugoračke Maškare

Treću nagradu osvojila je maska "premijerka Jaca", poklon-bon za konzumaciju u iznosu od 50 kuna, nagradu bistroa "Rivica" u Dugom Ratu.

Dugoračke Maškare

U kategoriji grupa, nagradu za najboolju skupnu masku i prirpadajući cjelovečernji perfomans uvjerljivo je i jednoglasno pripala lucidnoj ekipi iz KUD-a Dalmacija koja je na party Dugoračkih Maškara dovela Renea, Edith, Michele, Yvette, Mimi, super baku i cijelu ostalu ekipu legendarnog serijala "Alo, Alo". "Britanci" su tako osvojili grupnu nagradu, poklon bombon u vrijednosti 150 kn u mesnici "Tomasović" u Dugom Ratu.

Dugoračke Maškare

Ove godine grupne maske su bile iznimne, izdvajamo naše dugoratske "Tratinčice", Mladu i mladoženju, Aseve i pikove dame iz Žilića dvora, a jedna ekipa iz splita, "Sultan i Harem", dobila je počasnu nagradu, poklon bon za piće u bistrou "Rivica".

Dugoračke Maškare

I na kraju, a prije foto galerije, istaknimo da su pokronitelji Dugoračkih maškara i ove godine bili Općina Dugi Rat i Turistička zajednica Općine Dugi Rat. Hvala pokroviteljima i sponzorima, njihovo je kraljevstvo nebesko!

Dugoračke Maškare

Organizator cjelokupnog  programa  je udruga "Tvornica" iz Dugog Rata, koja je i ovoga puta dokazala da se sve može kad se hoće i kad se vrijedne ruke oko neke ideje slože.

Dugoračke Maškare

Dugoračke Maškare

Dugoračke Maškare

Dugoračke Maškare

Do idućih, ljetnih maškara u mjestu, živi nam i uvijek veseli bili! Feštat ćemo i na lito. Recesiji unatoč!

Dugoračke Maškare


FOTO GALERIJA

Detalji s ovogodišnjih Dugoračkih Maškara

Fotografije ćemo uvrstiti večeras, trenutno smo zabavljeni feštavanjem,.. točnije, nas vegetarijance je dopalo da malo pričuvamo pastiričino stado...

{gallery}galerija/20110306_maskare/{/gallery}

Povezani članci

Who's Online

We have 243 guests and no members online