Putopisna tribina: Kako izvući maksimum iz putovanja?

Ivan KaštelanZbog čega nikada ne putovati s turističkim agencijama, zašto je Couchsurfing najbolji način za upoznati nepoznate krajeve, gdje i kada kupiti najjeftinije avionske karte, kako izbjeći 'turističke zamke' i prevarante... biti će te dio tema o kojima će pričati naš Omišanin Ivan Kaštelan na putopisnoj tribini "Kako izvući maksimum iz putovanja?", drugoj ovogodišnjoj iz ciklusa "Tamo, tamo da putujem", a koja će se u četvrtak, 30. siječnja 2014. s početkom u 18 sati održati u splitskoj Gradskoj knjižnici Marka Marulića ...

IVAN SVJETSKI

Kako izvući maksimum iz putovanja?

Predavanjem "Kako izvući maksimum iz putovanja?" predstavit će se Ivan Kaštelan, novinar Slobodne Dalmacije. Iako mu prišivaju epitet 'globetrotter', za sebe voli reći da je tek nešto iskusniji turist, koji ono malo dana godišnjeg odmora (koliko mu matična tvrtka priušti) provede putujući.

ivan kaštelan

Na primjeru Indije, Meksika, Kambodže, Tajlanda, Kube, Šri Lanke, te većine država zapadne Europe i Balkana koje je obišao, pokušati će nas uputiti kako izvući maksimum od dana provedenih na putovanju, te dobiti maksimum za novac s kojim raspolažemo.

Predavanje će biti popraćeno fotografijama i video materijalom.
 OSVRT NA PREDAVANJE IVANA KAŠTELANA

"Putovanje je jedina stvar koju kupujete, a čini vas bogatijim"

Izvor: Slobodna Dalmacija

Povezani članci

Who's Online

We have 376 guests and no members online