Šjor policajac, počastite se..

Omišanina (25) je policija zatekla s vrećicom kokaina u rukama u ulici Industrijski put u Dugom Ratu, a on ih je pri tome ponudio - da se "počaste". Dva policajca PU Omiš svjedočila su na splitskom Županijskom sudu i pri tome su ispričali kako su Omišanina zatekli s vrećicom kokaina u rukama u ulici Industrijski put u Dugom Ratu, gdje su stali pri povratku s intervencije, jer su, navode, znali da se ondje okupljaju lokalni konzumenti droga. Prema iskazima policajaca, ovaj je prvo pokušao istresti sadržaj, a kad su ga u tome spriječili, izvadio je snop novčanica, te im, navode, pokušao dati mito.
- "Kazao je da se počastimo, da zaboravimo na sve, da prospemo ostatak, da meni to ništa ne znači, a da njemu mogu stvoriti velike probleme. Rekao je: ‘Budimo ljudi, počastite se...’ 

Izvor: Slobodna Dalmacija

Odgovorio sam mu da je to kazneno djelo mita, da me vrijeđa time. U jednom je trenutku htio otrgnuti vrećicu, čak je i uspio ući u vozilo u kojem je bio kolega s vrećicom te ju je dohvatio i dodatno istresao. Na kraju smo ga uspjeli svladati i vezati lisičinama. Sve skupa je trajalo 15-ak minuta”, prenosi dio policajčeve izjave Slobodna Dalmacija.

Epilog? Omišanin je priveden u omišku policiju gdje mu je oduzeto 10 grama kokaina. Po optužnici USKOK-a, sudi mu se zbog davanja mita, sprečavanja dokazivanja te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Povezani članci

Who's Online

We have 325 guests and no members online