Rukomet: Pobjedili Bjelovar i Viroviticu

kadeti RK HDRK BJELOVAR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  20:28. RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK VIRO-VIROVITICA  27:20. U 12. krugu kadetske lige sastale su se ekipe Hrvatskog Dragovoljca, Solina, Bjelovara i Virovitice. Pobjede protiv direktnih konkurenata u borbi za opstanak nametnule su se kao imperativ. Maksimalnim učinkom u ovom krugu kadeti Hrvatskog dragovoljca praktički su osigurali ostanak u elitnom razredu iako je ostalo još puno utakmica do kraja prvenstva. Ovim putem bi čestitao prijateljima iz Solina koji su također ostvarili dvije pobjede i na taj način i nama pomogli...

Solin, SD Bilankuša, 22.03.2009.
1.HKRL, 12.krug

Pobjedili i Bjelovar i Viroviticu

Piše: Mislav Plazibat / rkhd.hr

RK BJELOVAR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 20:28

U utakmicu krećemo dobro, te sa izvrsnim obranama Bušića do kraja poluvremena odvajamo se na +5. Drugo poluvrijeme igramo sličnu igru, ne dozvoljavamo gostima da se približe, te rezultat samo malo popravljamo na končanih +8.
 

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK VIRO-VIROVITICA 27:20

Utakmica je bila puno zahtjevnija od prve, ali ipak zbog kvalitetnijeg suparnika. Gubimo sve do pred kraj poluvremena, kad sa 2 uzastopna pogotka prelazimo u vodstvo. Drugi dio igramo puno bolje, Štrljic je prebrz za goste u kontrama, sve je bilo odlično i na kraju zasluženih +7 za nas.

Ovo su nam bile važne pobjede s obzirom da smo igrali protiv izravnih konkurenata za ostanak u elitnoj kadetskoj ligi. S ove dvije pobjede prilično smo se udaljili od zone ispadanja,sad je sve ostalo na nama.

Moram pohvalit Antu Bušića sa preko 25 obrana u obje utakmice, Tonija Roščića koji je igrao junački s obzirom da nije 2 tjedna trenirao zbog operacije, Banovića koji je ponovo bio odličan u napadu, Štrljića koji je po meni bio igrač utakmice u oba slučaja, kao i Mekinića koji je u prvoj zabio čini mi se 8 golova, u drugoj 5, ali mogao je puno vise.

Šime je odigrao odlično i u napadu i u obrani, a još da češće trenira bio bi zvijer. Sve u svemu, svima sve pohvale, pa i Minji koji je još bolestan kako mi se čini, Matiću koji je dobro obavlja obrambene zadatke, pa i svim ostalima ako sam koga zaboravio.

Iduće kolo domaćini smo Rudaru iz Samobora, te Medvečćaku iz Zagreba. Bilo bi dobro kad bi upecali 2 boda.

Pozdrav do sljedećeg članka!
 

Povezani članci

Who's Online

We have 132 guests and no members online