Osvrti na utakmice kadeta RKHD u 1. HKRL.

Iz arhiveU posljednjih mjesec dana kadeti RK Hrvatski dragovoljac su odigrali čak četiri kruga Prve hrvatske kadetske rukometne lige. Odigrano je osam utakmica, od čega je ubilježeno pet pobjeda i tri poraza. Redom su padali San sport, Ivančica Ivanec, Crikvenica, EMC Split i Kaštela Adriachem. Mlade dugoraćane porazili su Karlovačka banka, CO Zagreb i Dugo Selo. Na kraju je ubilježeno deset novih bodova ...

RUKOMET

Piše: Mislav Plazibat / rkhd.hr
 

SAN SPORT - HRVATSKI DRAGOVOLJAC  26:34 (12:16)
Ulazimo bolje u utakmicu u kojoj smo i domaćini i favoriti te gosti nisu mogli računati na bodove. Cijelu utakmicu kontroliramo te na kraju pobjeđujemo sa 7 golova razlike.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - IVANČICA IVANEC  28:26 (13:10)
Ulazimo sigurno u utakmicu, te odmah vodimo 5:0. Nakon toga dolazi do pada u igri kada se gosti uspješno približavaju na samo -2, ali ništa više od toga. Pobjeda od 2 razlike.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - CRIKVENICA  24:17 (13:9)
Jednostavno se vidi da smo kvalitetnija momčad, ali i iskoristili smo prednost domaćeg parketa, te su svi dobili priliku zaigrati. Na kraju laka pobjeda, +6.

KARLOVAČKA BANKA - HRVATSKI DRAGOVOLJAC  28:22 (15:10)
Utakmica do 30. minute egal, malo vodimo mi, malo oni.Tada se gosti odljepljuju te zasluženo slave kao kvalitetnija momčad, 5 razlike.

CO ZAGREB - HRVATSKI DRAGOVOLJAC  32:20
Igramo opušteno s novim prvacima Hrvatske pa je stoga i rezultat neloš, neriješeno do prid kraj poluvremena. Nakon toga dolazi do pada koncentracije, Zagrepčani to na kraju glatko koriste, +12.

DUGO SELO - HRVATSKI DRAGOVOLJAC  38:29
Utakmica s puno golova koju nismo baš odigrali najbolje,ali ni semafor ne otkriva baš najbolje stanje.Iako smo izgubili 9 razlike, bila je to teška pobjeda viceprvaka države.

EMC SPLIT - HRVATSKI DRAGOVOLJAC  20:25
Odmah se u startu odvajamo na nekoliko golova,što domaćini stižu,pa čak i vode početkom drugog dijela,ali od toga ništa više. Na kraju pobjeda 25-20.

KAŠTELA - HRVATSKI DRAGOVOLJAC 21:27
Kao i u utakmici protiv Splićana, i protiv Kaštelana smo bolje odigrali u početku, ali u kriznih 5 minuta nastavka su domaćini poveli 3 razlike. Uspijeli smo se probuditi te kompletno preokrenuti utakmicu i pobjediti 27:21.


Kako stvari stoje imamo još 4 utakmice odigrati, ali čini se da nama bodovi idu jer ekipe Zameta i Kvarnera ne mogu nikako skupiti ekipu.

Kad se sve sagleda na kraju, ispada dobro jer smo pri kraju uspjeli izvršiti neke korekcije na tablici, ali kompletan dojam u svakom je slučaju ispod očekivanog.
 

Povezani članci

Who's Online

We have 289 guests and no members online