Dragovoljci se 'poskliznuli' u Čakovcu

Međimurje - RKHD
RK MEĐIMURJE - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  36:29 (17:18). Počela su natjecanja u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi. 1  kolo u Čakovcu ponudilo je susret bivšeg premijerligaša MEĐIMURJE i donedavnog drugoligaša RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC. Susret je počeo 9. rujna u 18 sati u Graditeljskoj Dvorani. Prvo poluvrijeme Međimurci su otvorili rezultatom 5:2. No već je u 10. minuti 5:6, a u 13. minuti 6:9 (zahvaljujući raspucanom Keđi i preciznom Marinu sa linije 7m). Držali su se Čakovečki rukometaši na gol – dva zaostatka, a gosti diktirali tempo igre i rezultat. U posljednju minutu ušlo se rezultatom 17:17, da bi Frane Pleić u zadnijm sekundama pogodio za minimalnu prednost nakon prvog poluvremena 17:18 ...

1. HRL, ČAKOVEC

Dragovoljci se 'poskliznuli' u Čakovcu

RK MEĐIMURJE - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  36:29 (17:18).

Piše: Joško Ivanišević JoLe
Izvor:
rkhd.hr

medimurje-rkhd- 3

Prvo poluvrijeme nismo pružili igru za pamćenje (osim Glavaša – 11 obrana) ali smo svejedno imali prednost i očekivali još bolju igru i pobjedu. Tako je i izgledalo kad smo u 36. minuti golovima Banovića i Ivana Pleića pobjegli na 19:22... ali tada je usljedio deja vu s prvoligaških gostovanja otprije dvije sezone - CRNA RUPA (ovaj put rupetina) - i domaćini nam napraviše seriju 11:3 u petnaest minuta.

Pokušavao je trener Nazor rotacijama razbuditi ekipu, ali jednostavno nije išlo...  Mišević je bio nezaustavljiv (7 pogodaka) a razbranio se Horvat i umirovio Dragovoljce.

medimurje-rkhd- 4


REZIME

Jako loša predstava poglavito u obrani iako treba uzeti u obzir jako sklisku podlogu koja je u pojedinim trenucima onemogućavala „normalno“ kretanje (ali klizalo se i protivnicima).

Mladi preplašeni, stariji iznervirani, jedina svijetla točka vratar Glavaš (17 obrana) a sve ostalo za brzi zaborav.

Trebat će skupit glave (nisan mislia na Franu) odtrenirat ovaj tjedan kvalitetno i pokušati iznenaditi favorita Umaga ovu subotu u 15 sati na parketu "domaćih" Gripa,  pa posli to lipo proslavit na Zelinoj momačkoj...

medimurje-rkhd- 5


RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC

Glavaš, Gale 1, Plazibat 6, Vuković, A. Jakelić, Bajkuša 1, F.Pleić 3, Đonlić, Perić 1, I.Pleić 3, Banović 10, Stipičić 3, Čolić, Tafra, M.Jakeljić 1.
Trener: Boško Nazor.

Povezani članci

Who's Online

We have 102 guests and no members online