Rukomet (M): Bolini zmajevi izgubili od Zadra

Bole i zmajeviBolini zmajeviRK ZADAR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  20:18. U subotu je u Zadru odigran prvi krug mlađekadetske rukometne lige za područje Dalmacije. Zadar je bio domaćin rukometašima Hrvatskog Dragovoljca i Krilniku, i u prvoj utakmici ugodno iznenadio pobjedom nad Hrvatskim Dragovoljcem, ekipom koja je prošle godine dominirala u ovoj ligi. U drugoj utakmici Krilnik je bio bolji od Zadra. - U odnosu na prvu utakmicu vidjelo se da smo ostali bez snage, jer nemamo širinu klupe koja bi mogla zamijeniti i rasteretiti glavne igrače. Ipak, pokazali smo da se ova momčad može nositi i sa najboljima, jer pobijediti Hrvatski dragovoljac nije mala stvar, tako da sam u konačnici jako zadovoljan - rekao je Frane Kardum, trener mlađih kadeta Zadra ...


RUKOMET (M)

Predkadetska liga, 1. krug

RK ZADAR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  20:18

Zadar – dvorana Mocire.
Gledatelja: 50.
Suci: Čubrić, Dujić.

ZADAR:

Šulić, Čaldarević 1, Arbanas 4, Brkić, Maričić 6, Radas, Malenica, Perić, Vlatković, Merhar 3, Klasanović 5, Ledenko, Njegovan, Bukva 1.
Trener: Frane Kardum.


Bole i zmajevi

HRVATSKI  DRAGOVOLJAC

Glavaš, Vranješ, Pocrnjak 2, Banović 9, Mihanović, Novaković, Suša 4, Tafra, Bajkuša 1, Radalj, Jakelić, Šolić 2, Barun, Bušić.
Trener: Boško Nazor.


Bole i zmajevi

Povezani članci

Who's Online

We have 98 guests and no members online