'Prinčevi asfalta' prvaci 1. Mlađe kadetske rukometne lige - jug

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK TROGIR.  21:20
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK ŠIBENIK  32:20

Igralo se zadnje kolo 1. Mlađe kadetske rukometne lige - jug. Mlade nade RK Hrvatski Dragovoljac brane prvo misto u regiji i bolji raspored na državnoj završnici koju su osigurale 16 najboljih ekipa iz cijele Hrvatske. Iz Dalmacije osim nas na završnicu ide ide Akademija Balić-Metličić i RK Zadar. Čestitamo mladim dragovoljcima na uspjehu uz želje za što boljim izdanjem na završnici u Umagu! Osebujna izvješća trenera Boška Nazora o utakmicama posljednjeg kola možete pročitati u nastavku ...

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK TROGIR.  21:20

Piše: Boško Nazor / rkhd.hr

Teškom mukom smo ovo izvukli. Obrambeno po običaju loši, ali sad i napadački nedorečeni, sa individualnim pristupom zanemarujući tim. Trogir je vodija cilu utakmicu, a mi samo sa zadnjim golom. No i to triba znat. Ovo smo u tjedan dana izvukli dvi "izgubljene" utakmice, a i to nešto vridi, zar ne. Dobro je kad dobijaš a igraš loše, samo dokad..

Boško Nazor

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK ŠIBENIK  32:20

Nije bilo problema. Uvjerljiva pobjeda naših mladića.

E, sad nas čeka DRŽAVNA ZAVRŠNICA pa da vidimo gdje smo!

... šetamo od odličnog do bljak! Obrambeno puno lošiji od napadačkog dijela. Kako će se to posložiti u Umagu.. sam Bog zna. Mi ćemo očito biti tempirana bomba. Ko nas nagazi - nafrka je! Ali tko uspije zaobići trapulu, može nas uništit..

Povezani članci

Who's Online

We have 202 guests and no members online