Rukomet: Dječaci i djevojčice na prvenstvu Hrvatske u Karlovcu

Dječaci i djevojčice na prvenstvu Hrvatske u KarlovcuProtekli vikend dječaci RK Hrvatski dragovoljac rođene 2001. godine nastupili su na otvorenom prvenstvu Hrvatske u mini rukometu. Kako u klubu ima dosta djece formirali smo dvije ekipe podijeljene po školama. HD 1 je bila ekipa iz Dugog Rata, a HD 2 je bila miks ekipa iz rukometnih škola Šine i Omiš. Iz Dugog Rata smo "Duće toursom" pošli u 13:00 h. U Tušilović smo došli oko 19:00 h. Večera. Kako su s nama putovale i curice RK Orkana možete zamislit tu skiku i šušur oko naših apartmana. Jedva smo ih ulegli do ponoći, ali i to je dio iskustva koji oni prožive i glupo im ga je pokvarit. Šta bi rekla Marija Banović: "Treneru mi smo se došle i zabavit, a ne samo igrat..."

OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE U MINI RUKOMETU – KARLOVAC 2012.

Dječaci Hrvatskog dragovoljca i djevojčice Orkana na prvenstvu Hrvatske

OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE U MINI RUKOMETU – KARLOVAC 2012.

Piše: Boško Nazor Bole / rkhd.hr
Izvor: rkhd.hr

Oko 6:00 h ujutro svi su već bili na nogama prepričavajući proteklu noć. Doručak u 7:30h. Odlazak za Karlovac u 8:00 h. Turnir je počeo u 9:00 h, a mi prve utakmice igramo oko 9:30 h. Na prvenstvu je prijavljeno 56 muških ekipa iz cijele Hrvatske podijeljenih u 14 skupina po 4.

U natjecanju po grupama mladi Dragovoljci iz ekipe HD 1 su doživjeli dva poraza i pobijedili jednom, te kao 3. ušli u razigravanje za malo finale. Potom su usljedile dvije pobjede u razigravanju i poraz u četvrtfinalu malog finala.

dječaci RK HD 1

Dječaci HD 1 (Dugi Rat): Ivan Ercegović, Roko Rakuljić, Špiro Matijek, Josip Matijević, Matej Perić, Marko MImica, MIjo Pocrnja, Vjeko Nazor, Toma Nazor.
Trener: Ivan Pleić.

Dragovoljci HD 2 u grupi su imali dva poraza i pobijedu, te kao 3. ušli u razigravanje za malo finale. Potom su usljedile dvije pobjede u razigravanju i poraz u četvrtfinalu malog finala.

dječaci RK HD 2

Dječaci HD 2 (Omiš, ŠIne): Ivan Banović, Jure Božan, Berislav Jakelić, Ivan Marasović, Petar  Banović, MIrko Đonlić, Marin Uzirnić, Petar Mihanović, Mate Jakovičić.
Trener: Boško Nazor.

Nakon neuspijeha u grupi vođa puta Armi je po brzom postupku smijenio trenera Bolu i za novog šefa postavio Stjepka. Moš' mislit a oni ispali iz takmičenja ranije od nas. Ali šta se tu može. Kad Armi tako kaže..

Šta se tiče rezultata mi iz struke smo zadovoljni jer nismo sastavili jednu bolju i jednu lošiju ekipu, nego smo ih prijavili po školama bez obzira na kvalitetu. Da smo sastavili "bolju" ekipu ona bi sigurno prošla u razigravanje za “veliko finale” i ostvarila bolji plasman, ali mi smo se odlučili za ovakvu podijelu i nismo falili.

OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE U MINI RUKOMETU – KARLOVAC 2012.

U ovakvim okolnostima smo mogli “probat” svu djecu  koja su došla u Karlovac i vidit njihove mogućnosti i karakteristike. Reakciju na pritisak i odgovornost. Traženje vođe u igri itd...  

33. i 34. misto od 56 ekipa. Šta se mene tiče mi smo “zadnji” (ili si prvi ili...), ko će brojit do 33. Ručak u “Žganjera” oko 17:00 h pa povratak doma. ŽIvi i zdravi s jednim novim iskustvom takmičenja i druženja vratili smo se kući oko 23:00 h.

Mislim da je i vođa puta Armi zadovoljan s svime što smo napravili. I još bi zahvalio domaćinu RŠ Karlovac na dobro organiziranom turniru i odnosu prema nama.

Vidimo se i dogodine. Zdravi i veseli bili.

RŠ Karlovac

Povezani članci

Who's Online

We have 71 guests and no members online