Uspješan nastavak igara mlađih kadeta RK HD

rk hd mladiPočeo je proljetni dio rukometnih natjecanja u Dalmaciji.Ubuduće ćemo se potruditi pratiti rezultate i događanja u mlađim dobnim skupinama rukometaša. Nakon zbog hladnoće odgođenih nastupa u 1HKRL i Regionalnoj ligi za dječake, proteklog vikenda natupili su mlađi kadeti u regionalnoj 1HMKRL –Jug. Ekipe RK Hrvatski dragovoljac odigrale su 8. i 9. kolo lige čiji  je ukupni plasman u dvogodišnjem ciklusu kivalifikacijski za plasman u Prvu Hrvatsku kadetsku ligu. U Kaštelima su Dugoraćani bili domaćini Benkovcu i Zadru ...

RUKOMET (M)

Kaštel Stari,GD Kaštela,12.02.2012.

Uspješan nastavak igara mlađih kadeta RK HD

Piše: Boško Nazor / rkhd.hr
Izvor: rkhd.hr

Prva utakmica nakin zimske stanke,ali u pravom smislu riječi „stanke“ s obzirom na mogućnosti treniranja. Protivnik po mjeri, osrednje kvalitete, taman za početak i dva boda koja nismo smjeli propustiti. Pobjedili smo,a svi su igrali. Izvedba nije baš bila uvjerljiva da bi čovik bija pretjerano zadovoljan.
 

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK BENKOVAC 23 : 15 (12 : 6)

RK Hrv. dragovoljac: Tino Mustapić,Marko Maleničić 3,Ante Kristijan Kovač 3,Filip Pranjić,Bono Ercegović 10,Mario Vujičević 2,Bruno Milinović,Stjepan Vlahov,Bernard Jelčić,Marko Čorić 2,Branimir Šiško 3,Bartul Mimica.
Trener: Boško Nazor
Suci: Ivan Klapež i Ivan Pervan, Nadzornik: Vojo Musulin

Evo pravog ispita kvalitete.Utakmicu prije, Zadar je pobjedio Kaštela, a to su dvi najbolje momčadi u  regiji s tim što je Zadar na posljednjem Prvestvu Hrvatske bio treči i spada u vrh kvalitete u Hrvatskoj.

Krenuli smo furiozno, prvo poluvrijeme odigrali na visokoj razini, rezultat 11:6 sve govori. Prvi put smo u ovoj generaciji imali „golmana“ i to se odmah pretvori u matematičku prednost. Drugo poluvrijeme smo pali (koliko i gdje treniramo dobro smo i dotad izgledali).

Zadar mjenja zonu  u 6:0  i tu počimamo griješiti sa krila i šutom izvana, dok u obrani djelujemo dobro osim rupe na krilu koju nismo zatvorili kako treba. Zadar stiže, ali ne prestiže,zaslužili smo bod na sve prikazano. Pristup odličan, motivirani za igru, golman cilu utakmicu unutra, Zadar odličan i jak protivnik kojemu je puno šuteva završilo u golmana ili pokraj gola ali to je njihova briga.

Ovo je druga utakmica jakog ritma koju ne gubimo i to daje nadu da smo na dobrom putu. U igri smo za odlazak na Državno prvenstvo među 12 najboljih u Hrvatskoj. Plasman u Prvu Hrvatsku kadetsku ligu je tu pred nosom. Lani smo bili treći tako da smo sad sami gospodari svoje sudbine.

Idemo dalje ozbiljno radit i ovo privest kraju, ovih 6 kola do kraja...

rkhd


RK ZADAR – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 18 : 18 ( 6 : 11)

RK Hrv. dragovoljac: Tino Mustapić,Marko Maleničić,Ante Kristijan Kovač 2,Filip Pranjić,Bono Ercegović 6,Mario Vujičević 1,Bruno Mlinović,Stjepan Vlahov,Bernard Jelčić,Marko Čorić 7,Branimir Šiško 2,Bartul Mimica.

Trener: Boško Nazor
Suci: Darko Pejković i Jakov Žugo, Nadzornik: Vojo Musulin

Povezani članci

Who's Online

We have 604 guests and no members online