Najcjenjenije hrvatske delicije i u Splitu

U Splitu je otvorena trgovina s autohtonim hrvatskim enogastronomskim delicijamaPrva trgovina s autohtonim hrvatskim enogastronomskim delicijama Izvorno.hr nedavno je otvorena u središtu Splita. Riječ je o trgovini koja nudi preko 300 luksuznih delicija najvišeg standarda kvalitete, koje dolaze iz cijele Hrvatske. Posebnost trgovine Izvorno.hr jest ta što se sve delicije proizvode u Hrvatskoj, od domaćih sirovina i što se odmiče od suvenirske prodaje te svima omogućuje degustaciju i prezentaciju autohtonih hrvatskih proizvoda. Po prvi puta u Dalmaciji na jednome mjestu možete  degustirati najcjenjenije okuse iz cijele Hrvatske i vidjeti koji okusi kopna i mora najbolje pašu jedni uz druge ...

IZVORNE NAŠE DELICIJE

Izvorno.hr otvoren u Splitu


Piše: N.N.


Izvorno.hr distribuira nagrađivane, autohtone enogastronomske delicije luksuzne klase, čiji proizvodni proces započinje i završava u Hrvatskoj.

Otvorenje trgovine Izvorno.hr u Splitu rezultat je zajedničkog ulaganja tvrtke Izvorno d.o.o. i direktorice Danijele Kudoić s partnerom Jakšom Miličićem, direktorom podružnice Izvorno Split d.o.o., koji vodi poslovanje trgovine u Splitu te ja zadužen za budući razvoj i širenje branda na području cijele Dalmacije.

Po pitanju selekcije visoko kvalitetnih delicija trgovine Izvorno.hr razlikuju se od sličnih trgovina, posebice na području Dalmacije, čija se ponuda većinom svodi na suvenirsku prodaju sličnih proizvoda bez postavljanja strogih kriterija po pitanju kvalitete, dizajna, promocije malih proizvođača i plasmana proizvoda.

"Širenje ponude luksuzne varijante prepoznatljivih autohtonih delicija na dalmatinsko područje predstavlja približavenje kontinentalnih eno-gastro delicija, kao što su primjerice slavonski kulen, domaći ekološki džem, pašteta od medvjeda, salama od muflona, razne domaće rakije, vina, likeri, sirevi sa začinima, tradicionalne slastice i drugi proizvodi, hrvatskoj obali.

Vjerujem da je dolazak branda Izvorno.hr u Split pun pogodak u smislu širenja izvornih domaćih vrijednosti, koje možemo prezentirati lokalnim stanovnicima, hotelijerima i stranim turistima koji su u potrazi za autohtonim hrvatskim proizvodom", rekao je Miličić.

Prva trgovina s autohtonim hrvatskim enogastronomskim delicijama Izvorno.hr nedavno je otvorena u središtu Splita

Osim prodajnog segmenta, trgovina Izvorno.hr u Splitu nudi i edukaciju o nastanku svih ponuđenih proizvoda te slobodnu degustaciju i prezentaciju kombinacija okusa iz cijele Hrvatske.

Nastojanje je to da se na domaćem tržištu stvori kvalitetna ponuda proizvoda izvorne kvalitete kao nova vrijednost koja je zbog jeftinih i nekvalitetnih enogastronomskih proizvoda iz uvoza pala u drugi plan.

Jedan od idućih koraka, kažu, okupljanje je proizvođača autohtonih proizvoda u klaster malih domaćih proizvođača, kojem je cilj povećanje konkurentnosti domaćih proizvoda na domaćem i inozemnom tržištu, te stvaranje prepoznatljivog imidža tradicionalnih hrvatskih proizvoda natprosječne kvalitete.

Povezani članci

Who's Online

We have 190 guests and no members online