Otvorena karting arena Split

Karting arena SplitMedijski promotor Auto kluba "Oneum" iz Omiša (kluba s jakoom dugoratskom "sekcijom"), tvrtka "Zabava Tv" iz Splita, u petak 29. ožujka 2013 u 12 sati otvara "Karting arenu Split" na "-1" etaži prodajnog centra City Centar One. Tomo, Antonio i ostala ekipa lokalnih zaljubljenika u (kontrolirane) brzine bit će na licu mjesta i valjda poslati i koju fotku ili reportažu s karting fešte. Svratite i Vi te učinite đir u karting areni. Za početak, duljina asfaltne staze iznosit će više od 250 metara i u ponudi će biti 6 velikih i 2 dječja go kart vozila. Do kraja godine planirano je povećanje voznog parka, ali i produljenje staze do čak pola kilometra. Prilikom prvog dolaska vozači i vozačice će se registrirati u sustavu koji će bilježiti sva njihova vremena, statistike i bodove... Eh.. da je nać sponzora za sredit karting pistu "ispod Tehničkog" i ljeti prirediti Veliku nagradu Dugog Rata. Koja bi to fešta bila ....

AK ONEUM

Eh da, nismo zaboravili, primiče se i dan Nagrade Oneuma 2013.

Nagrada Oneuma

U Omišu na veliom parkingu na Priku u nedjelju, 14. travnja održati će se 2. memorijal DARKO KEKEZ - Otvoreno Prvenstvo grada Omiša - i Prvenstvo Hrvatske, regija "Jug".

U kronometar vožnjama nastupiti će ponajbolji dalmatinski vozači, a biti će i posebna klasa za kartinge...

Pozivamo sve zainteresirane da pribilježe 14. travnja u svoje mobilne podsjetnike, te da svrate u Omiš na odličnu visokooktansku andrenalinsku feštu!

Nagrada Oneuma

Povezani članci

Who's Online

We have 386 guests and no members online