Predavanje: Kockanje sigurni gubitak

KockanjeHrvatsko katoličko liječničko društvo podružnica Split organizira predavanje na temu "Kockanje sigurni gubitak", u ponedjeljak 4. listopada u 20 sati u velikoj dvorani Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu. O temi će govoriti psiholog mr. Boris Vidović. U ponedjeljak slavimo i sv. Franju Asiškoga. Nakon lakoumne mladosti obratio se, odrekao očeve bogate baštine i prigrlio siromaštvo, te provodio evanđeoski život svima navješćujući Božju ljubav. Od njegovih sljedbenika nastali su franjevački redovi: Mala braća, Klarise i Treći red. Sveti Franjo će na poseban način svečano biti proslavljen u svim franjevačkim samostanima ...

PAPA-FEST

Izvor: Splitsko-Makarska nadbiskupija

Ovih se dana u Solinu se već dvanaestu godinu za redom održava Papa-fest, festival duhovnih šansona, i spomen na posjet pape Ivana Pavla II. Splitu i Solinu.

Na ovogodišnjem festivalu koji se održava pod pokroviteljstvom Grada Solina i Nadbiskupskog Ordinarijata u Splitu, u organizaciji župnog ureda Gospe od Otoka u Solinu, a bit će upriličen u nedjelju 3. listopada u 19 sati u sportskoj dvorani na Bilankuši u Solinu, uz nastup 12 vokalno-instrumentalnih sastava, a poseban gost je pjevač Marko Perković-Thompson.

Ulaz je slobodan.

Povezani članci

Who's Online

We have 104 guests and no members online