Žrnovnica: U četvrtak predavanje Stipe Petrine o primoštenskom 'čudu'

Stipe PetrinaMjesni odbori Žrnovnica i Stobreč te Gradski kotar Šine organiziraju predavanje načelnika općine Primošten, Stipe Petrine, na temu "Lokalna samouprava kao financijski stabilan servis za poticanje razvoja lokalne sredine: Model Primošten". Predavanje će se održati u četvrtak, 26. svibnja u 19:30 sati u sportskoj dvorani OŠ Žrnovnica u Žrnovnici, piše Rade Popadić na stranicama portala DalmacijaNews.com... Šjor vjećnici, hoćemo li povirit i poslušat na čemu treba štedjeti, a u što treba ulagati, kako postići bolju učinkovitost administrativnog aprata jedinice lokalne samouprave? ...


PRIMOŠTENSKI MODEL

Predavanje Stipe Petrine u Žrnovnici o primoštenskom 'čudu'

Piše: Rade Popadić / DalmacijaNews.com
Izvor: DalmacijaNews.com

Stipe PetrinaNačelnik općine Primošten, Stipe Petrina, izlaže originalni primoštenski "recept za uspjeh" - novi upravljački model koji je u Primoštenu već zaživio i zahvaljujući kojem Primošten od jedinice lokalne samouprave čije je ukidanje 2000. godine predložio Državni ured za reviziju, u samo deset godina preobrazio u najuspješniju jedinicu lokalne samouprave u Šibensko-Kninskoj županiji i to prema službenim podacima iz 2010. godine.

Među ostalim, na predavanju će se moći čuti kako uništenu i prezaduženu jedinicu lokalne samuprave učiniti simbolom uspjeha i brandom lokalne samouprave koji je prepoznat i izvan granica RH, na čemu treba štedjeti, a u što treba ulagati, kako postići učinkovitost administrativnog aprata jedinice lokalne samouprave.

Povezani članci

Who's Online

We have 670 guests and no members online