Predavanje o mogućnostima dobivanja sportskih stipendija na američkim sveučilištima

waterpolo u USAU subotu, 21. siječnja, s početkom u 18 sati, u Press centru glavnog nogometnog stadiona u sklopu Sportskog centra Hrvatskih vitezova u Dugopolju, održat će se predavanje o mogućnostima dobivanja ženskih i muških sportskih stipendija na američkim sveučilištima. Ovo besplatno predavanje namijenjeno je mladim sportašicama i sportašima koji trenutno pohađaju srednju ili osnovnu školu te njihovim roditeljima. Sportovi kojima je namijenjeno ovo predavanje su nogomet, odbojka, tenis, mačevanje, streljaštvo, plivanje, vaterpolo i veslanje. Gost predavač i organizator je dr.sc. Ljudevit Pranić, bivši student sportaš i primatelj američke sportske stipendije na University of Tulsa (1994.-1998.), dobitnik prestižne sveučilišne sportske nagrade "All-American", te bivši pomoćni trener ženske teniske momčadi na Temple University (2000.-2002.)...

PREDAVANJE ZA SPORTAŠE I NJIHOVE RODITELJE

Predavanje o mogućnostima dobivanja sportskih stipendija na američkim sveučilištima

Izvor: kastela.org

Ljudevit PranićPranić je stekao titulu sveučilišnog prvostupnika (baccalaureus) na University of Tulsa. Magistrirao je i doktorirao na Temple University. Od 2007. godine živi u Hrvatskoj, gdje predaje na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu.

U SAD-u je radio, studirao i živio sveukupno više od 12 godina, te je vrsni poznavatelj cjelokupnog sustava sveučilišnog sportskog stipendiranja i natjecanja.

Navedeno predavanje pružit će informacije i odgovore na sljedeća pitanja:

• Bavljenje sportom – želje i stvarnost?
• Što je američka sveučilišna sportska stipendija (vrste, iznosi, te što pokrivaju)?
• Vjerojatnost dobivanja sportske stipendije?
• Kriteriji dobivanja sportske stipendije?
• Načini dobivanja sportske stipendije?
• Kada započeti cijeli postupak?
• Primjeri sveučilišnih kampusa u SAD-u

ženski vaterpolo

Za sve upite i informacije izvolite posjetiti www.playstudybe.com odnosno kontaktirajte Ljudevita Pranića izravno na 091-235-2529 ili e-poštom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Predavanje o mogućnostima dobivanja sportskih stipendija na američkim sveučilištima

Povezani članci

Who's Online

We have 196 guests and no members online