Dolac Gornji je i ove godine bio odredište onih koji žele uživati u božićnoj bajci

Svoja vrata popularno Božićno selo otvorilo je po četvrti put, a okupljeni su mogli uživati u sjaju više od tri milijuna svjećica. Zapravo, to mogu još danas i sutra kada Božićno selo zatvara svoja vrata. Za sam kraj bio je najavljen spektakl. Giuliano i Diktatori trebali su nastupiti i uveseliti sve prisutne, ali je zbog epidemiološke situacije sve - otkazano - piše Dalmacija danas.
- "Shvatili smo da zbog cijele situacije ne treba raditi nikakve spektakle. Zdravlje nam je na prvom mjestu. Nadamo se da će iduće godine biti povoljna epidemiološka situacija i da ćemo moći nadoknaditi sve ovo što smo propustili ove godine" - kazao je vlasnik Božićnog sela Tihomir Lučić.
- "Iskreno, da nitko nije došao osim djevojčice od 5-6 godina, mi bi bili zadovoljni.  Ona je došla do Djeda Mraza i rekla 'Djede, meni ne treba ništa za Božić, moj poklon daj nekome kome je potreban'. Da nitko nije došao nego malena Lota, mi smo zadovoljni jer nam je nanovo otvorila oči i shvatili smo smisao života i vratila nas je u stvarnost i realnost" - dodaje Lučić.

Izvor: Dalmacija danas

Povezani članci

Who's Online

We have 90 guests and no members online