Grad Rab turistički prvak za 2011.

turističke nagradeDodjelom turističkih nagrada za najbolja turistička odredišta i za djelatnike godine u turizmu završili su trodnevni Dani hrvatskog turizma 2011 koji su u hotelskom naselju Solaris u Šibeniku okupili oko dvije tisuće domaćih i stranih turističkih djelatnika i njihovih gostiju. Osim grada Raba kao turističkog prvaka Hrvatske za 2011. pobjednici po kategorijama i među dobitnicima prvih nagrada među gradovima su Krk i Varaždin, marina Frapa, među hotelima s pet zvjezdica Excelsior iz Dubrovnika i The Regent Esplanade iz Zagreba ...

DANI TURIZMA

dani hrvatskog turizmaGrad Rab turistički prvak za 2011.

Izvor: Hina

Među dobitnicima prvih nagrada Plavi i Zeleni cvijet Hrvatske turističke zajednice (HTZ) za najbolje uređena mjesta primorske i kontinentalne Hrvatske su Opatija i Velika Gorica, Krk, Našice, Grožnjan, Đakovo, Mlini i Nin.

Prvi put su dodijeljene i nagrade HTZ-a za najbolji kulturni projekt u turizmu, a dobitnici su grad Zadar, Memorijalni centar Nikola Tesla iz Smiljana i Rabska fjera s otoka Raba.

radim za turizamHTZ ove nagrade za djelatnike godine u turizmu dobilo je njih 24, i to za organizatora putovanja Mehdi Langanke iz TUI-a, agent iz Hrvatske Ana Predovan Brkarić, u prodaji i marketingu Hrvoje Hudoletnjak, animator Marko Valentić, vodič Miran Bojanić, recepcioner Željko Soče, konobar Hrvoje Rončević, kuharica Marija Kuzminski, domaćica hotela Anica Daničić, privatna iznajmljivačica Grazia Tognela Granić, domaćin turističkog seoskog gospodarstva Srđan Lacković, policajac Robert Brečević, inspektor Nikola Škember, djelatnik u pomorskom prijevozu Vatroslav Nazor, a u zračnom prijevozu Vena Batel.

Djelatnici godine su i vozačica Jela Fuček, taksist Ivan Radas, prodavač Sonaj Juričić, hortikulturni djelatnik Lori Luketa Dagostin, čistač Toni Vujčić, spasilac na plažama i bazenima Diego Fuchs, djelatnik u ostalim uslužnim djelatnostima Boris Filičić i djelatnica u sustavu turističkih zajednica Branka Tropp.

Povezani članci

Who's Online

We have 346 guests and no members online