INFO: Sajam informacijskih tehnologija

sajam infoNa Zagrebačkom velesajmu i službeno je otvoren Info - sajam informacijskih tehnologija iako su zanimljiva događanja počela nekoliko dana ranije. Info je u znaku 20. obljetnice interneta u Hrvatskoj koju obilježava CARNet nizom prezentacija, radionica i rasprava. Posjetitelji će se moći vratiti u prošlost na izložbi starih računala, prisjetiti svojih prvih mobitela u Muzeju mobitela, a potom i upoznati s najnovijim hardverom i softverom na izložbenim štandovima, te uživo moći vidjeti kako nastaje softver zahvaljujući CISEx-u, prvoj hrvatskoj otvorenoj tvornici softvera ...

INFO - SAJAM INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE

Izvor: tportal.hr

Sajam Info traje od 15. do 18. studenog u paviljonu 7. Zagrebačkog velesajma, a dnevne ulaznice mogu se po cijeni od 15 kuna nabaviti na blagajni Velesajma.

Za zabavniju stranu sajma pobrinuo se Reboot Infogamer koji je u sklopu sajma osigurao brojne zanimljive igraće i multimedijske sadržaje, ali i turnir u popularnoj nogometnoj simulaciji Pro Evolution Soccer 2013. s bogatim nagradnim fondom.

Organizatori nisu zaboravili ni one nešto starije koji će se moći prisjetiti prošlosti i zaigrati neke od popularnih igara na kultnim računalima i konzolama iz 80. i 90. godina.

Zanimljivost su i analogne igre, odnosno igre na ploči i kartaške igre koje su također prisutne na sajmu, a koje će predstaviti drugu stranu igranja.

Povezani članci

Who's Online

We have 164 guests and no members online