Zanimljivosti..

Započela velika svjetska turneja Iron Maidena

Iron MaidenDvosatnim koncertom u Bandra-Kurla Complexu u indijskom gradu Mumbaiu (Bombay), Iron Maiden je 1. veljače započeo veliki svjetski "Somewhere Back in Time Tour 08". Spektakularnom koncertu je, prema nekim nepotvrđenim informacijama, nazočilo oko 100.000 ljudi, a na njemu je premijerno prikazana kombinacija 'egipatske' scenske produkcije s "Powerslave Toura", te sa "Somewhere In Time Toura", s Eddiem kao Cyborgom. Kao što je i najavljivano, na koncertu su izvedene pjesme koje su bile okosnica ove dvije turneje, plus standardni repertoar najvećih hitova benda koji na ljeto dolazi na Poljud ...

Piše: Ljudevit Cikač / Muzika.hr
Izvor: Muzika.hr

Fotografije s koncerta mogu se vidjeti na www.maidennorway.com, dok je video portal YouTube ponudio i snimke pjesama "Aces High" i "Wasted Years", na koje se moguće 'spojiti' preko istog web sitea.

Tako su već prvim koncertom potvrđena predviđanja kako će ovo biti najjača turneja u povijesti benda i općenito jedan od najdojmljivijih događaja koji će se u muzičkom svijetu održavati ove godine.

 A dio tog velikog 'letećeg' spektakla bit ćemo i mi, točnije splitski stadion Poljud, na kojeg Iron Maiden 'slijeće' 10. kolovoza.

iron maiden

Set lista:

01. Intro - Churchill's Speech/Aces High
02. 2 Minutes to Midnight
03. Revelations
04. The Trooper
05. Wasted Years
06. The Number of the Beast
07. Run to the Hills
08. Rime of the Ancient Mariner
09. Powerslave
10. Heaven Can Wait
11. Can I Play With Madness?
12. Fear of the Dark
13. Iron Maiden

Bis:

14. Moonchild
15. The Clairvoyant
16. Hallowed Be Thy Name

Povezani članci

Who's Online

We have 549 guests and one member online

  • admin