Boćanje na Priku: Studenac 'obrijao' Rica

Priko 2013U organizaciji Š.D. "Priko" i Ivice Stanića završen je tradicionalni turnir u boćanju Sv.Petar "PRIKO 2013", čija je glavna nagrada od 10.000 kn donirana Dječjim vrtićima Omiš i Dugi Rat. Turnir je okupio 106 ekipa iz cijele Dalmacije. U finalnoj borbi ekipa "Studenac" pobjedila je ekipu "Rico" rezultatom 2:0 (16:12, 16:13), treće mjesto osvojila je ekipa "Melvan trade" pobjedivši ekipu "Jadransko osiguranje" koja je zauzela 4. Mjesto. Za najboljeg igrača Turnira proglašen je Hrvoje Milavić iz pobjedničke ekipe ...

PRIKO

Studenac 'obrijao' Rica

Piše: Davor Grgat

Priko 2013I na kraju kažimo i to, da je prvoplasiranoj ekipi "Studenac" uz pehar pripao i iznos od 10.000 kn, kojeg su se igrači jednoglasno odrekli u korist Dječjih vrtića u Omišu i Dugom Ratu, svakom po 5.000 kn, što je od mnogobrojne publike popraćeno dugotrajnim aplauzom.

Turnir je vodio Mile Tomas-Mićo zajedno sa Damirom Delićem - Lola. Turnir je završio uz zajednički domjenak koji su potpomogli: - Turistička zajednica Grada Omiša. te mesnica "Simunić" i tvrtka "Studenac".

Pobjednička ekipa "STUDENAC" nastupala je u sastavu :

Hrvoje Milavić, Luka Žure, Lukša Bratim i Ivo Rivarolli.
 

Priko 2013

Povezani članci

Who's Online

We have 213 guests and no members online