Balote: Slavili Radman company ispred Jesenica

Balotaši JesenicaUpravo završeni turnir u balotama, održan u starom selu Jesenice pred velikim brojem gledatelja, finalistima će zasigurno ostati u dragom i nezaboravnom sječanju. Naime, ekipa "Radman company" iz Rude u sastavu: Jure Radman - Juka, Igor Žuljević - Kula i Dragan Mamić - Šajo u velikoj konkurenciji pobijedili su domaću ekipu "Jesenica", u sastavu Vlade Tomaš - Đajić i Aldo Terzić - Čovik, rezultatom 16-15 i 16-8. Radman je osvojivši finale proglašen i najboljim igračem turnira ...

JESENICE

Balotaši JesenicaTekst i slike: Davor Grgat

Vlade Tomaš - Đajić najstariji je igrač turnira, a u zadnja tri turnira bio je u finalu /trojka, dvojka i samci/ što je rijetka pojava u ovom zanimljivom sportu.

Recimo i to da su treće i četvrto mjesto podijelile ekipe "Bundes liga – Mejaši", u sastavu: Dragomir Muše - Krklec, Ante Krolo (začudo bez nadimka) i Ante Drlje - Bundes, koji su pobijedili ekipu iz Dubrave u sastavu: Anđelko Domikulić i Zvonimir Čotić - Đela.

Balotaši JesenicaSudio je Ranko Škorić iz Stanića, a prigodne poklone i pehare pobjednicima su uručili Romeo Tomaš, predsjednik BK Jesenice i Sveto Jakovljević - legendarni Deranja.

 

Balotaši Jesenica

Povezani članci

Who's Online

We have 172 guests and no members online