27. Memorijalni turnir 'Hrvatski dragovoljac'

Kao i svake godine u osvit nove sezone rukometni klub HRVATSKI DRAGOVOLJAC iz Dugog Rata priređuje tradicionalni memorijalni turnir "Hrvatski dragovoljac". U subotu, 23.09.2023. pred tribinama omiške dvorane "Ribnjak" na koje se uskoro vraćaju navijači, ljubitelji rukometa, održalo se njegovo 27. izdanje.
Dan poslije, u svetu nedjelju, u Crkvi sv. Josipa u Dugom Ratu održala se sveta misa za sve poginule i preminule članove RK "Hrvatski dragovoljac", a potom se pred spomenikom braniteljima na trgu sv. Josipa u Dugom Ratu položilo njima u spomen  cvijeće, vijenci i zapalile svijeće.
Sportski dio turnira, rekosmo odigrao se u subotu. U 16:15 sati na Ribnjaku susrele su se ekipe domaćina i  RK Trilj. U 17:30 sati na parket su opet istrčali domaćini, RK Hrvatski Dragovoljac, na dvoboj s RK Split. U 18:45 Triljani i Splićani su međusobno odmjeriti rukometne vještine, a u 20 sati proglašen je pobjednik turnira, najbolji golman, strijelac i igrač te nositelji trofeja "Mladen Martić", "Miro Mušac", "Ratko Kosor" i "Boris Leksić".
Turnir su osvojili splićani, RK Split, ispred ekipe domaćina, a treći su bili Triljani.
Najbolji srednji vanjski je Marin Duran (Split) koji je osvojio nagradu Ratko Kosor.
Najbolje krilo je Petar Galić (Split), njemu ide nagrada Miro Mušac.
Najmlađi strijelac je Kristijan Babić (Trilj) i pripala mu je nagrada Mladen Martić.
Fair play, nagrada Boris Leksić, krasiti će vitrine RK Trilj.
Čestitke sudionicima turnira i organizatoru koji svake godine u osvit nove sezone memorijalnim turnirom skrene pažnju stare i ove nove rukometne mladosti na prerano otišle članove kluba. Hvala im i neka im je laka hrvatska zemlja.

MB

27. Memorijalni turnir 'Hrvatski dragovoljac'

Povezani članci

Who's Online

We have 317 guests and no members online