Mladi kradljivci ukrali Lanciu i bacili je u Cetinu

provala u autoViše kaznenih djela počinila je tročlana ekipa mladih kradljivaca iz Omiša sastavljena od jednog 17-godišnjaka i dvojice 21-godišnjaka, i to Gordana B. i Danijela D. Sumnja se da su u Omišu, u noći sa 29. na 30. listopada, ukrali osobno vozilo marke Lancia, vrijedno 5 tisuća kuna, koje je poslije pronađeno u rijeci Cetini, u mjestu Slime. Iste noći pokušali su ukrasti vozilo Zastava 128 ...


BANDA HARALA OMIŠEM, TROGIROM I MAKARSKOM

Mladi kradljivci ukrali Lanciu i bacili je u Cetinu

Piše: Marko Didić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Sredinom listopada Gordan B. i 17-godišnjak provalili su u spremnik goriva, a krajem mjeseca provalili su i u ordinaciju, ukupno uzevši u tim dvjema provalama tisuću kuna. Goran B. je prijavljen zbog sumnje da je 27. listopada iz Autokampa Galeb ukrao više komada sanitarne opreme u vrijednosti od 16 tisuća kuna.

I u Trogiru je prijavljen dvojac vršnjaka iz Podstrane, Ante i Ivo K. (22), koje se sumnjiči da su provalili u skladište prodavaonice Ba-Com, odakle su ukrali prazne bačve i boce pričinivši štetu od 40 tisuća kuna.

Kaznena prijava kradljivcima iz Podstrane, ide 'redovnim putem', dok je jedan od omiških aktera, i to onaj najuporniji, Goran B., bio priveden na tužiteljstvo, nakon čega je pušten da se brani sa slobode uz mjeru opreza.

provala, krađa

Povezani članci

Who's Online

We have 129 guests and no members online