Mosor Grebbening

mosor grebbeningvice bartulinMosor Grebbening druga je po redu utrka treking lige, koja se već treću godinu za redom održava na Mosoru i u bližoj okolici. Utrka će se održati 4. travnja, a prijave za treću Mosor Grebbening utrku se zaprimaju još samo nekoliko dana, točnije do 27. ožujka na stanicama agencije Stampedo Adventure. Utrka starta u Sitnom Gornjem, a cilj je u Omišu, a osim utrke organizatori garantiraju vikend pun dobre zabave, uživanje u prelijepoj prirodi i ugodnom društvu. Detalje o organiziranom prijevozu, rezervaciji smještaja i raftingu na Cetini pronađite ovdje ...

SEA, SUN AND FUN

Mosor Grebbening - prijave moguće još samo par dana

Bliži se drugo kolo treking lige - Mosor Grebbening, utrka koja će se održati 4. travnja. Prijaviti za utrku se možete još samo nekoliko dana, točnije do 27. ožujka, stoga požurite.

vice

Mosor Grebbening druga je po redu utrka treking lige, koja se već treću godinu za redom održava na Mosoru i u bližoj okolici. Utrka starta u Sitnom Gornjem, cilj je u Omišu, a vrijeme trajanja se procjenjuje na 4 do 11 sati. Osim utrke, organizatori garantiraju vikend pun dobre zabave, uživanje u prelijepoj prirodi i ugodnom društvu.

Kao i prošle godine staze su dvije – ultra i light, i obje se boduju za treking ligu. No, Light staza će biti nešto lakša u odnosu na prošlu godinu jer neće biti dugačkog kamenitog spusta s Kozika već će se spuštati po vrlo lijepoj, oku i nogama ugodnoj stazi kroz šumu. Također, light staza neće imati orijentacijskih trikova i kontrolne točake bi se trebale proći bez problema.

treking po mosoru

 
Ultra će isto biti drukčija nego lani sa nešto više grebena i nešto malo manje uspona. Staze su tajne do četvrtka 02.04. kada će, zajedno sa instrukcijama za utrku biti objavljene na www.stampedoadventure.hr.

Organiziran je povoljan smještaj za sve trekere i osobe u pratnji u suradnji s agencijom Active Holidays. Cijena smještaja u privatnim apartmanima je 75 kn za noć po osobi. Za rezervaciju smještaja pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na tel. ++385 21/861-829. Svakako trebate naglasiti da dolazite na Mosor Grebbening.

ljepotica
Usnule Cetinske Vile


Prijevoz je organiziran autobusom iz Zagreba. Putuje se autocestom i cijena povratne karte Zagreb – Omiš - Zagreb je 170 kn. Autobus polazi sa velikog parkinga iza zgrade INA-e preko puta Avenue Malla u petak 03.04. u 17h i vraća se u nedjelju po dogovoru s putnicima. Mjesto u busu treba rezervirati na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Cijena prijevoza busom je također jednaka i za natjecatelje i za osobe u pratnji. Prijevoz autobusom se plaća u autobusu nakon polaska iz Zagreba.
 

treking po mosoru


Za treći Mosor Grebbening možete se prijaviti isključivo na www.stampedoadventure.hr. Prijave su otvorene do petka 27.03.2009. odnosno do kraja ovog radnog tjedna uključujući i petak. Do istog datuma svi su obavezni platiti startninu i o tome poslati dokaz organizatoru.
 

rafting na Cetini

Povezani članci

Who's Online

We have 498 guests and no members online