Martić u četvrtfinalu WTA turnira u Guangzhou

Petra MartićPetra Martić plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u kineskom Guangzhou pobijedivši kazahstansku igračicu Zarinu Dijas sa 4-6, 6-2, 6-4. Petra je pobjedom u tri, sasvim nepotrebna seta, osigurala nastup u četvrtfinalu 220.000 dolara vrijednog tunira. Martić u prvom setu nije djelovala kao 116 mjesta bolje rangirana tenisačica, te ga je izgubila sa 6-4 uz dva izgubljena servis-gema. Gubitak seta kao da je razljutio 20-godišnju Dućanku koja je prohujala drugim, ne dopustivši Dijas ni da primiriše break-loptu. Set je Martić osvojila rezultatom 6-2, prepustivši tek šest poena na svom servisu suparnici...

TENIS

Martić u četvrtfinalu Guangzhoa

Izvor: Sportske Novosti

Petra MartićU treći je set hrvatska tenisačica krenula vrlo jako. Povela je sa 4-1, uz dva breaka viška, ali tada su počeli prooblemi. Martić je dozvolila da Kazahstanka vrati jedan break kojim se dovela u situaciju da mora servirati pod pritiskom za meč pri rezultatu 5-4. Dućanka nije imala većih problema pri servisu za meč kojim si je osigurala četvrtzavršnicu.

Martić će tek saznati ime svoje suparnice, jer u večernjem terminu (po kineskom vremenu) igraju Noppawan Lertcheewakarn s Tajlanda i domaća predstavnica Jie Zheng.

Povezani članci

Who's Online

We have 192 guests and no members online