Radwanska prejaka za Petru Martić

Petra MartićPoljakinja Agienska Radwanska, 12. tenisačica svijeta, svladala je u 2. kolu jakog WTA turnira u Torontu najbolju hrvatsku i 86. svjetsku igračicu Petru Martić 6-3, 6-3 nakon jednog sata i 27 minuta igre. Ovaj je dvoboj dosta nalikovao jedinom prethodnom koji su Radwanska i Martić dosada odigrale, početkom ove godine na Australian Openu. Tada je Radwanska slavila sa 6-3, 6-4, a Martić je, kao i ovoga puta u Torontu, mogla bolje proći da je bolje koristila svoje prilike ...


WTA TORONTO

Radwanska prejaka za Petru Martić

Izvor: Jutarnji List

Naime, hrvatska tenisačica je u drugom setu ovog meča izborila čak 11 break-prilika, ali je kapitalizirala samo jednu Radwanska je krenula s vodstvom 2-0 na početku meča.  Martić se vratila na 2-2, ali je Poljakinja, koja je prošlog tjedna u Carlsbadu osvojila svoj peti WTA naslov karijere, s još jednim breakom osigurala prvi set.

U drugom setu je opet Poljakinja prva došla do breaka, već u prvom gemu. Petra je odmah uzvratila, povela je s 3-2, ali do kraja meča više nije osvojila niti jedan gem. Dućanka se jako mučila na drugom servisu, na kojem je osvojila samo 9 od 30 poena, a napravila je i pet dvostrukih pogrešaka.

Petra je na ovom turniru prošla kvalifikacije i 1. kolo glavnog ždrijeba (Hradecka), tako da se njezin nastup u Torontu može ocijeniti kao uspješan.

Povezani članci

Who's Online

We have 210 guests and no members online