Rimbon čvršći i od Omiške stine

Stipe BekavacU Splitu je u petak navečer održano četvrto izdanje borilačke priredbe Fight4Champion. Iako se očekivalo više gledatelja, prisutnih oko 2500 ljudi stvorilo je ugodnu atmosferu. Osam borbi u organizaciji Millenium Fighting Challengea (MFC), od kojih su dvije dale i svjetske prvake, ponudilo je spektakl, ljubitelji slobodne borbe mogli su uživati. Doduše, za potpuno zadovoljstvo nedostajale su pobjede domaćih boraca. Omišanin Stipe Bekavac je poražen u borbi u poluteškoj kategoriji, bolji od njega bio je Francuz Moise Rimbon. "Omiška stina" nije uspio doći do pobjede koja bi bila stepenica više u njegovoj karijeri, iskusni Rimbon ipak je bio uspješniji. Krajem druge runde slavio je polugom na ruci. - Rimbon je čvrst, jak, nažalost nisam uspio izaći iz partera. Nema isprike za ovako loš meč, vjerojatno je to bio takav dan. Nisam razočaran u smislu da ću sada stati, idem dalje, pobijediti još jače borce kako bih se održao u velikoj svjetskoj organizaciji - rekao je nakon meča Bekavac ...

ULTIMATE FIGHT


Piše: Toni Bilić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


Rimbon čvršći od Omiške stine Stipe BekavcaFrancuz je kazao kako mu nije bilo lako s Omišaninom.

- Stipe je vrlo jak, bilo mi je teško. Kada bi napredovao u borbi u parteru, bilo bi mi još puno teže - izjavio je Rimbon.

Splićanin Matijas Barić nije uspio postati svjetski prvak u poluteškoj kategoriji (do 93 kilograma), a u zadnjoj borbi večeri, koja je bila svojevrsni šlag na kraju, Litvanac Arunas Andriuskevičijus svladao je Barića trokut gušenjem u drugoj rundi, te se okitio titulom svjetskoga prvaka.

Spektakl je okupio i ljubitelje ultimate fihgta među poznatim licima. Bio je tu glumac i voditelj Mario Mlinarić, koji je navijao za prijatelja Stipu Bekavca. Ubrzo nakon borbe njih dvojica su malo i popričali.

Za VIP stolovima sjedili su i bivši hajdukovac Ivica Mornar, te nekadašnji sudionik Big Brothera, Omišanin Matko Okmažić.

Povezani članci

Who's Online

We have 366 guests and no members online