IMBERTREK: Golub i Crv najbolji na otvorenom prvenstvu PD Imber u trekkingu

ImbertrekPotpunim trijumfom favorita Ante Pešića Goluba i Duje Lekšića Crva, članova PD IMBER iz Omiša, završen je 1. IMBERTREK - 1. Otvoreno prvenstvo Planinarskog društva Imber Omiš u trekkingu, koji je na start doveo ukupno devet trekkera, sedam članova društva i dvoje individualaca. Petoro prijavljenih je odustalo prije starta zbog loših vremenskih prilika, skroz mokre staze i prijeteće kiše ...

IMBERTREK

Otvoreno prvenstvo PD Imber u trekkingu

Piše: Miomir Fistanić / PD Imber
Izvor: PD Imber


Od samog početka trke njih dvojica (Golub i Crv) su se odvojili i prešavši u tandemu čitavu stazu, zajedno ušli u cilj, u odličnom vremenu  1:58:59,34, burno pozdravljeni od oduševljenih okupljenih članova društva i gledatelja.

ante pešić golub

Trećeplasirani u ukupnom poretku je Ivan Želalić Zela iz Duća koji je za pobjedničkim dvojcem zaostao malo više od 23 minute. Trećeplasirani u kategoriji PRVENSTVO PD "IMBER" OMIŠ je Ivan Tafra koji je zaostao za Zelom malo manje od 5 minuta.

Zanimljivo je napomenuti da je pobjednik Ante Pešić Golub (rođ. 1976.) ujedno i najstariji sudionik utrke a trećeplasirani Ivan Želalić Zela (1993.) najmlađi.

Na kraju valja dodati da su utrku, po izuzetno lošem vremenu (magla, prijeteća kiša i mokra staza) maestralno organizirali članovi PD "IMBER" Omiš u nadi da će utrka postati tradicionalna.

PD Imber

Povezani članci

Who's Online

We have 253 guests and no members online