HT donirao 35.000 kn za projekt opremanja meteorološke postaje OŠ Josip Pupačić

Hrvatski Telekom dodijelio je devet donacija za društveno vrijedne projekte koji su izabrani u tri kruga glasanja u sklopu 9. donacijskog natječaja "Zajedno smo jači". Stručno povjerenstvo HT-a u prvom je krugu odabralo 36 projekata, a potom su zaposlenici HT grupe glasali za najboljih 18. U završnom krugu glasanja svi korisnici Interneta su putem službene stranice natječaja www.zajednosmojaci.hr do 9. studenog 2014. mogli svojim glasovima podržati najbolje projekte. Među izabranim projektim u kategoriji "Okoliš i napredak" je i projekt grada Omiša za dodatno opremanje meteorološke postaje Osnovne škole "Josip Pupačić“ te kupnju inteligentne ultrazvučne IP mini meteorološke stanice. Iznos doniran poduzetnim Omišanima je 35.000 kuna. Čestitamo! ...

Priredio: MB
Izvor: HT


Inače, ukupni donacijski fond natječaja iznosio je 495.000 kuna, a u svakoj od tri kategorije dodijeljeno je po 75.000, 55.000 i 35.000 kuna za prva tri projekta, stoji u priopćenju koje je danas objavilo "omiljeni monopolist".

"U proteklih devet godina ukupno smo samo kroz ovaj natječaj donirali više od 7,5 milijuna kuna za gotovo 230 vrijednih projekata na području čitave Hrvatske. Želimo biti aktivni u svim dijelovima društva, stoga ćemo i dalje nastaviti podržavati projekte koji daju doprinos napretku i izvrsnosti", istaknuo je po donatorskog natječaja predsjednik Uprave HT-a Davor Tomašković.

Lista ovogodišnjih dobitnika

Kategorija: Tehnologija & komunikacija

Kategorija: Edukacija & digitalizacija

Kategorija: Okoliš & napredak

Povezani članci

Who's Online

We have 166 guests and no members online