Prijavi se u Erasmus program studentske mobilnosti

Sveučilište u Splitu objavilo je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru programa Erasmus+ u akademskoj godini 2015./2016. Studenti Sveučilišta u Splitu mogu otići na inozemne visokoškolske ustanove u Programskim zemljama (države članice EU, Island, Lihtenštajn, Norveška, Makedonija, Turska) s kojima je Sveučilište u Splitu potpisalo Erasmus+ bilateralni sporazum. Najkraće razdoblje dužine boravka je 3 mjeseca, a najduže 12 mjeseci, uz napomenu da je najuobičajenija praksa odlaska na cijeli semestar, što neka inozemna sveučilišta i uvjetuju. Rok prijave je 2. ožujka 2015. Više informacija na www.unist.hr.

Prijavi se u Erasmus program studentske mobilnosti

Izvor: Unist.hr

Na natječaj se mogu prijaviti svi studenti Sveučilišta u Splitu koji su u trenutku odlaska na mobilnost (u akademskoj godini 2015./2016.) upisani u najmanje drugu godinu preddiplomskog (ili integriranog) ili stručnog studija, prvu godinu diplomskog studija ili prvu godinu poslijediplomskog studija.

Na Natječaj se mogu prijaviti i izvanredni studenti uz uvjet da za vrijeme mobilnosti pohađaju redovni studij u punom vremenu te studenti čiji je prosjek ocjena u prošloj akademskoj godini bio najmanje 3,00. Iznimno se mogu prijaviti i studenti s prosjekom ocjena koji je niži od 2,75, ali u tom slučaju potrebno je dostaviti i dvije pisane preporuke profesora.

Povodom objavljenog Natječaja za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u akademskoj godini 2015./16. Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Splitu organizira Informativni dan za sve zainteresirane studente Sveučilišta. Info dan je održan u utorak, 10. veljače 2015. u 11 sati u Multifunkcionalnoj dvorani sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice, R. Boškovića 31.

Povezani članci

Who's Online

We have 163 guests and no members online