Vinko Vuković: Najljepša neispričana hrvatska sportska priča

Puno je u Hrvatskoj lijepih sportskih priča. Toliko ih je da praktično svi mediji - nacionalni bez izuzetka - onu najljepšu nikako da ispričaju. Ne stignu. Danas su tema rukometaši. Zovu ih Kauboji. Jučer su tema bili vaterpolisti. Nazvali su ih Barakude. Pa je tema bila Sandra Perković. Nikad ljepše nije izgledala. Pa Tin Srbić. Hrvat i gimnastičar. Pa je tema, što ima tome, bila i Rijeka. HNK Damira pl. Miškovića. Pa su tema bili i veslači, kuglači, ragbijaši, odbojkaši, bejzbolaši, džudaši, hrvači, biciklisti, jedriličari, streličari, bodibilderi, mačevaoci, klizači, sanjkaši, šahisti, a jedno vrijeme lijepo se govorilo i o igračima bridža. Sasvim je stoga razumljivo da je u hrvatskim medijima - nacionalnima bez izuzetka - najljepša priča i dalje na čekanju. Za nju, znaju to urednici, ionako nikad neće biti kasno...

"Hrvatski nogometni klub Hajduk iz Splita u prvih 15 dana nove godine, dakle u samo 15 dana siječnja, odnosno u 15 dana od ukupno 365 koliko ih imamo na raspolaganju, ima više od 11.000 članova...".

Priča je to kojoj ni šutnja hrvatskih medija, nacionalnih bez izuzetka, ne može nauditi. Tako nam 11.000 članova u 15 dana.

Piše: Vinko Vuković / Slobodna Dalmacija

PROČITAJTE VIŠE..

Povezani članci

Who's Online

We have 186 guests and no members online