Iz Regije..

Akcija omiške oporbe: Kupili sve primjerke 'Slobodne' i izbacili podlistak

Za Split kažu da je lud grad ali bome ni Omiš nimalo ne zaostaje. U ranim jutarnjim satima omiška oporba u sastavu HSP-HČSP, HDSSD, HSS-HSLS, SDP, HNS i Savez za građansku i etičku Hrvatsku izvela je performans: kupili su sve primjerke Slobodne Dalmacije, uklonili iz novina podlistak povodom Dana grada Omiša, te Slobodnu besplatno podijelili građanima. Izbačeni sporni prilog se tradicionalno objavljuje u Slobodnoj Dalmaciji uoči Dana Grada Omiša, a plaćen je iz gradskog proračuna. Presudila mu je predizborna godina. Oporba smatra da ga je aktualna HDZ-ova vlast iskoristila u predizborne svrhe... I tako moj prijatelj Vinko Vuković, autor tog priloga i prva tipkovnica Duća, Dugog Rata i Omiša, neće dobiti ni SD povišicu, a ni EPH bonus, za ovaj podvig - rasprodatu cijelu tiražu dnevnih novina u Omišu (oko 2.000 primjeraka) u svega par sati. Bravo Mr. Naslovnico! Sad si i ti postao vijest ...

OMIŠ

Oporba u Omišu pokupavala Slobodnu Dalmaciju zbog Škaričićeve samopromocije

Izvor: Index.hr

HDZ JE ujedinio omišku oporbu kao nikada dosad. Lijevicu, desnicu i centar. Svi su se našli na okupu te otkupili sve primjerke današnje Slobodne Dalmacije u Omišu. Sjedinio ih je samopromotivni članak aktualne HDZ-ove gradske vlasti na čelu s Ivanom Škaričićem, vjerojatno najdugovječnijim gradonačelnikom u Hrvatskoj.

Ivan Škariči

Promocija HDZ-a plaćena je iz omiškog proračuna

"Članak je plaćen iz gradskog proračuna. Kao i za svake izbore, Škaričić se ponavlja sa uvijek istim neostvarenim projektima. U trenutku kada je Omiš zadužen za gotovo cjelokupni iznos realnog godišnjeg proračina, taj novac se mogao utrošiti daleko svrsishodnije od samopromocije gradske vlasti koja je Omiš i dovela u ovako teško stanje. Nakon što smo uklonili Škaričićev pamflet, novine su besplatno podijeljene građanima Omiša", izvijestio nas je Miljenko Vukasović, predsjednik omiškog HSP-a.

Borba protiv HDZ-a ujedinila pravaše, don Ivana i SDP!

U akciju su se uključili i SDP, HNS, HDSSD, Savez za građansku i etičku Hrvatsku, HSS, HSLS i HČSP.

Nema što, ovakvo jedinstvo oporbe zaista se rijetko viđa. Bit će, stoga, svakako zanimljivo vidjeti hoće li uspjeti što napraviti u nedjelju jer Omiš je dosad bio neosvojiva utvrda HDZ-a i gradonačelnika Ivana Škaričića.

Povezani članci

Who's Online

We have 73 guests and no members online