60 godina Nade

RK Nada svojim rezultatima nastavlja uspješnu tradiciju splitskog momčadskog sporta, u vrlo izazovnim vremenima. U srijedu 15. rujna 2021. Ragbi klub Nada Split predstavio je monografiju "60 GODINA NADE“.
Nada kao najuspješniji hrvatski ragbi klub po ostvarenim sportskim rezultatima spada u grupu najuspješnijih sportskih klubova Splita, te među uspješnije amaterske ragbi klubove u Europi. Kao jedan od rijetkih splitskih klubova koji još i danas svojim rezultatima nastavljaju uspješnu tradiciju splitskog momčadskog sporta, u vrlo izazovnim vremenima, uzrokovanim pandemijom, rodila se želja da se i široj javnost predstavi vrlo uspješno djelovanje Kluba.
Monografija je bogato ilustrirana i obuhvaća sve važnije segmente klupskog djelovanja u proteklom razdoblju kao i tabelarni prikaz aktivnosti s popisom svih utakmica, titula, igrača, sportskih djelatnika i članova kluba. Knjiga je izašla u formatu A4 i sadržavat će 200 stranica u nakladi od 800 komada, a svečana promocija zbog epidemioloških održana je u dva "poluvremena": prvi u splitskom hotelu Cornaro s početkom u 18 sati, a potom u Ragbi klubu Nada s početkom u 20 h.
Čestitamo!

Izvor: Dalmacija Danas


  Arhivska fotografija

 

Povezani članci

Who's Online

We have 185 guests and no members online