Nada djeci

Rugby utakmicaNakon dvogodišnjeg posta Ragbi klub Nada ugostit će reprezentaciju Hrvatske, u susretu sedmog kola Prvenstva Europe B2 skupine protiv posljednjeplasirane Andorre, na Starom placu. Povod za provesti subotnje popodne na Nadinom igralištu pored sportskog gusta sadrži i humanitarnu dimenziju. Naime. Splićani su tu priliku iskoristili da pomognu onim kojima je pomoć najpotrebnija, djeci. Prihod od ulaznica bit će namijenjen za kupnju uređaja za precizno doziranje lijekova koji če potom biti doniran Dječjem odjelu KBC-a Split. U prodaji je 1000 karata, od čega je do jučer prodano više od 600. po simboličnoj cijeni od 20 kuna. Prikupiti 18.300 kuna, koliko iznosi cijena uređaja, čini se neće biti problem ...

NA STAROM PLACU REPREZENTATIVNI RAGBIJAŠKI OGLED S HUMANITARNIM KARAKTEROM

Jedva skrpani protiv Andorre

Piše: Josip Smolić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Povodom spomenutog susreta koji će se odigrati na već dobro znanom mjestu Starom placu u 16 sati, i akcije, u prostorijama Nade održana je konferencija za novinare na kojoj se trener-igrač reprezentacije Jakša Lovreta dotaknuo stanja u reprezentaciji, koje i nije baš idilično:

plakat

- Ove godine ne možemo do prvog mjesta, ali iduće sezone namjeravamo napredovati u viši razred natjecanja - kazao je trener trećeplasirane reprezentacije B2-skupine, od pet ukupno, i dodao:

- Sustav natjecanja je kriminalan, napravljen na štetu igrača. Previše je susreta u malo vremena, pa smo se i za sutrašnji susret jedva skrpali. Tri igrača ne konkuriraju za sastav, a nastup još četvorice je pod upitnikom - pojasnio je.

- To su stvari koje Savez mora pod hitno riješiti, reprezentacija mora biti prioritet. Ukoliko se nešto ne promijeni ja ću odstupiti - upozorio je Lovreta koji je nacionalnu vrstu preuzeo prije nešto više od pet mjeseci.

Croatia Andorra
Team Team
 

On Saturday, April 19th, 2008 at 16h00 Croatia will play a rugby match against Andorra in the seventh round of the European Championship, group 2B.

Apart from being a sport event, this match has a humanitarian character because Nada Rugby Club as a co-organizer, on the initiative of our veteran Nenad Fistonić, has decided to contribute money from the tickets for purchasing a device for precise drug donation to the Pediatric Intensive Care Unit in the Clinic for Children’s Diseases, Split Clinical Hospital.

By buying the tickets for as little as 20 KN you are participating in this charity event.

Povezani članci

Who's Online

We have 267 guests and no members online