Slušajte preporuke stučnih službi, čuvajte se i uživajte u filmovima

Kino Mediteran nudi i više nego dobar razlog da poslušate nadležne stručne službe i ostanete kod kuće u ova virusna vremena. Besplatno možete pogledati 22 odlična filma iz Kino Mediteran distribucije koja su prikazana na Festivalu mediteranskog filma Split, ali i nagrađena diljem svijeta. Ukupno 2.300 minuta ili 38 sati vrhunskog filma! Na web stranici www.kinomediteran.hr/vod odaberite film i koristeći promo kod KARANTENA prije kupnje, pogledajte ga besplatno.
Slušajte preporuke stučnih službi, čuvajte se i uživajte u filmovima! Ako može Pornhub, može i Kino Mediteran!

NAPOMENA: zbog velikog interesa može se dogoditi da se stranica malo sporije otvara, ili da se trenutno ne može otvoriti. Potrebno je samo malo strpljenja i pokoje osvježavanje stranice nakon par minuta...

Kino Mediteran je projekt revitalizacije kina u Dalmaciji čiji je glavni cilj oživiti kino dvorane i dovesti filmske programe u manje sredine diljem Dalmacije gdje su kina bila dugo zatvorena.

Omiš, Bol, Supetar, Hvar, Jelsa, Imotski, Podgora, Ploče, Lastovo, Mljet samo su neki od 30 gradova u kojima se održava ovaj projekt kojeg je u 2019. godini posjetilo 59.070 gledatelja.

Povezani članci

Who's Online

We have 157 guests and no members online