Božo Petrov: Puna podrška gradonačelniku Omiša Ivanu Kovačiću

Velika većina stanovnika Hrvatske u svakodnevnom životu osjeća „dobrobiti“ politike i upravljanja državom i jedinicama lokalne samouprave kakvu su upražnjavale dosadašnje "vlasti“, bile one plavog, crvenog ili skrivenog usmjerenja. Rad na način da vlastiti džep i vlastiti interes ima apsolutni prioritet pred svim drugim postao je politički standard. Stanovnici Hrvatske na to reagiraju na različite načine. Protestom, ogorčenošću, neizlaskom na birališta i slično. U nekim sredinama stanovništvo je pak odlučilo dati priliku drugima i drugačijima. Jedna od takvih sredina je i Omiš koji je za svog gradonačelnika izabrao novu osobu koja ne pripada nijednom od dosadašnjih političkih struktura. Koliko se to svidjelo političkim "elitama" vidi se iz današnje reakcije bivših vlastodržaca u Omišu koji, zbog svojih parcijalnih interesa, koristeći provjerene kupi-prodaj metode, opet stavljaju vlastite interese ispred interesa većine stanovništva...

PUNA PODRŠKA GRADONAČELNIKU OMIŠA IVANU KOVAČIĆU

Piše: Božo Petrov
gradonačelnik Metkovića

Naime, danas je i službeno opstruiran pokušaj izglasavanja proračuna Grada Omiša za 2015. jer se vijećnik HDSSD-a Jurjević priklonio HDZ-ovim vijećnicima u rušenju proračuna, a samim time i, voljom građana, izabranog gradonačelnika.

Ovakvim potezom je garnitura okupljena oko bivšeg HDZ-ovog gradonačelnika Škaričića, koja je Omiš ostavila u višemilijunskim dugovima, odlučila stopirati mnogobrojne projekte koji su pokrenuti u Omišu. Zbog partikularnih političkih ciljeva blokirali su rad vijeća te time ugrozili "konačno ozdravljenje gradskih financija", kako je na svojoj stranici napisao moj kolega Kovačić.

Uvjeren sam da će Omišanke i Omišani i na novim izborima znati prepoznati tko je tko i što je za njih najbolji put, te da će onima kojima je Omiš u džepu, a ne u srcu, poslati još čvršću i neupitniju poruku.

U tome će imati punu potporu nas koji pokušavamo politiku i upravljanje bilo koje razine staviti u okvire koje želi većina stanovništva Hrvatske.

Podrška gradonačelniku Kovačiću i sve najbolje svima u Omišu!

Povezani članci

Who's Online

We have 470 guests and no members online