Iz Regije..

Kovačić: Škaričić laže!

Sportska dvoranaOmiški gradonačelnik Ivan Kovačić brzo je reagirao nakon što je u Slobodnoj Dalmaciji pročitao priopćenje kojim se njegov prethodnik Ivan Škaričić brani od optužbi za nenamjensko trošenje novca dobivenog za gradnju sportske dvorane. - Gospodin Škaričić, hoću da točno tako napišite, laže! Baš kao stoje godinama lagao građane Omiša. Nije istina da je, kako navodi, 4,9 milijuna kuna avansa, koji je Grad dobio od tvrtke "Josa nekretnine" kao kupca dijela dvorane, potrošio na projekt i ostale stvari vezane uz dvoranu, jer je projekt plaćen još 2005. godine, dok je Grad novac za dvoranu dobio tek 2011. - ističe Kovačić ...

OMIŠ

Umjesto 7,5 milijuna za dvoranu, Grad sada mora platiti 14 milijuna! (3)

Piše: Vinko Vuković / Slobodna Dalmacija

- Isto tako - nastavlja novi omiški gradonačelnik - Škaričić ne govori istinu kada kaže da je za vodni doprinos plaćeno 1.240.000 kuna, jer računi - veli Kovačić - pokazuju da je u tu svrhu otišlo samo 450.000 kuna.

- Bivša je vlast avans od prodaje dvorane, a to je točno 4,9 milijuna kuna, potrošila uglavnom na tekuće obveze, kao što su plaćanje dugova dobavljačima i davanje plaća zaposlenicima. To nije moje mišljenje, to su činjenice! - zaključuje Kovačić.

Povezani članci

Who's Online

We have 797 guests and no members online