Iz Regije..

Škaričić: Kovačić već traži razloge za neuspjeh

Ivan ŠkaričićGradonačelnik Omiša Ivan Kovačić no može shvatiti da su troškovi gradnje sportske dvorane u Omišu nastali prije raspisivanja natječaja za izgradnju, odnosno prodaju male dvorane i poslovnih prostora, te da troškove treba podmiriti, što je Grad i učinio. On bi trebao biti sretan što sam mu ostavio toliko započetih projekata da ne treba o ničemu razmišljati osim da ih provodi, barem sljedećih deset godina ako ostane na mjestu gradonačelnika. Prvi projekt koji je pred završetkom je upravo sportska dvorana ...

REAGIRANJE

Ivan Škaričić odgovara na prozivke gradonačelnika Omiša

Kovačić već traži razloge za neuspjeh

Piše: Ivan Škaričić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


sportska dvorana u omišuPrvi projekt koji je pred završetkom je upravo sportska dvorana, koja se sastoji od velike dvorane u gradskom vlasništvu i male dvorane koja je privatno vlasništvo, a koje zajedno funkcioniraju kao jedinstveni kompleks.

Ovaj sportski kompleks trebao bi zadovoljiti potrebe Omiša i susjednih općina za sljedećih pedeset godina.

Dakle, Grad je prije njegova dolaska na mjesto gradonačelnika osigurao 27.8 milijuna kuna, a za njega je očito prevelik problem osigurati još 12 milijuna kuna, pa već traži razloge za neuspjeh.

To što za mene izjavljuje da lažem i da sam godinama lagao građanima Omiša, a ne navodeći što sam to godinama lagao, to je zaista ispod razine kavanskih naklapanja.

Takvim ponašanjem i izjavama najbolje se predstavio javnosti, međutim nažalost sramoti instituciju gradonačelnika na kojoj se trenutačno nalazi.

Povezani članci

Who's Online

We have 375 guests and no members online