Iz Regije..

Kovačić: 'Škaričiću, vi ste uhljeb koji vrijeđa i članove HDZ-a i sve Omišane'

Rat priopćenjima se nastavlja. Nakon HDZ-a i Ivana Škaričića još jednom se oglasio i Ivan Kovačić priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti.
"Gospodin Škaričić u svom priopćenju postavlja pitanja, pa sam mu odlučio odgovoriti. Gospodin Neven Lelas smijenjen je zbog neispunjavanja svih zadataka koji su mu bili dani prilikom imenovanja za direktora Vodovoda, te zbog narušavanja međuljudskih odnosa u samoj tvrtki. Gospodina Lelasa nikako se ne može u negativnom kontekstu uspoređivati s najbližim suradnicima bivšega gradonačelnika Škaričića, koji su brzo prihvatili njegov stil upravljanja, bili podobni i rastrošni, te bili zaštićeni ugovorima koji su im u slučaju smjene (što je u praksi bili neostvarivo) jamčili stalna radna mjesta, a ti isti kao primjer građanima nisu plaćali komunalni doprinos, odvoz smeća, boravišnu pristojbu..."

IVAN KOVAČIĆ:

'Škaričiću, vi ste uhljeb koji vrijeđa i članove HDZ-a i sve Omišane'

Piše: Ivan Kovačić
Izvor: FB, Fosal.hr

"Gospodin Ivo Tomasović bi u ovom trenutku mogao primati plaću i ništa ne raditi, poput Škaričića nakon izbornog poraza u lipnju 2013. godine, nakon kojeg je Škaričić šest mjeseci primao gradsku plaću, i to uvećanu jer mu je u prosjek plaće ušao i nemoralno isplaćen novac za neiskorišten godišnji odmor.

Ivo Tomasović preuzima odgovornost rješavanja problema u Vodovodu samo do izbora, na kojima ćemo se ponovno kandidirati i ponovno pobijediti Škaričića, jer građani Omiša sigurno ne vide budućnost s osobom koja je rasipala gradski novac i rasprodala stotine milijuna kuna gradske imovine i na kraju ostavila 56 milijuna kuna duga i neplaćenih obveza.

ivan škaričićŠkaričićevo čuđenje da smo Tomasović i ja zajednički koristili jedan ured donekle je razumljivo jer on, kao i svi politički funkcionari uhljebi, prvo želi kancelariju, stol, kompjutor, koji služi kao dekoracija jer nije uključen, svakodnevne novine da ima što raditi, te fotelju da se ima u što zavaliti.

Nama nije bitno u kakvom uredu radimo i s kim ga dijelimo, bitno nam je da radimo.

Škaričićevo podsmjehivanje da dijelimo ured i da nam je stol pun papira samo govori o njemu i o njegovim radnim navikama. A kada već govori o uhljebljivanju, da ima imalo poštenja i morala, nakon političke karijere bi se vratio raditi u školu, na onaj posao za koji se školovao, a ne se politički uhljebiti kao ravnatelj Doma na Zenti.

Soga, gospodine Škaričiću, vi vrijeđate sve građane Omiša, vi vrijeđate svoju stranku, odnosno sve ljude koji bi željeli da Omiš počiva na časnim temeljima i jednakim mogućnostima".

Povezani članci

Who's Online

We have 174 guests and no members online