Građanski Split ima alternativu: ili Puljak ili HDZ i Kerum

Splitski znanstvenik i promotor znanosti Ivica Puljak jučer je objavio svoju kandidaturu za gradonačelnika Splita kao kandidat stranke Centar i njenih simpatizera.
- "Želimo građanima predstaviti svoje ideje i pokazati da nas je zaista briga za ovaj grad, koji nažalost stagnira, naročito u zadnjih 12 godina, otkad su na vlasti Kerum, SDP i HDZ. Želimo uvesti red, riješiti puno problema, kao što su čistoća i izgradnja parkirališta da napokon maknemo auta s ulica. Želimo poduzetnicima omogućiti da otvaraju nova radna mjesta, razvijati turizam", rekao je Ivica Puljak novinarima Dalmatinskog portala.
- "Mislim da imam šanse, to pokazuje istraživanje prema kojem me ljudi u Splitu smatraju najpozitivnijim gradonačelničkim kandidatom. Svi oni koji su najavili kandidaturu za sada pripadaju desnom političkom spektru. Nadam se da ću zaista ući u drugi krug i na kraju i pobijediti. Mislim da je građanski, umjereni Split mojom kandidaturom dobio alternativu i da je sada izbor ili ja ili Kerum i HDZ", drži Puljak.

Izvor: Dalmatinski portal

Sve i ako postane gradonačelnik Splita, malo će to značiti bez većine u Gradskom vijeću. S kim će Centar koalirati.

- "Vidjet ćemo što će biti nakon izbora. Volio bih da se druge političke opcije pridruže i da zajedno idemo u borbu da Split zaista dobije šansu i počne s pravim razvojem, da postane jedan normalan grad. Mislim da će građani tako odlučiti", zaključio je Puljak.

Povezani članci

Who's Online

We have 144 guests and no members online