Ivica Puljak novi je predsjednika Centra

Velikom većinom glasova delegata na online izbornoj skupštini, Ivica Puljak u subotu je izabran za predsjednika stranke Centar. Saborska zastupnica Dalija Orešković nova je politička tajnica stranke. Za potpredsjednike su izabrani dosadašnji supredsjednik i predstavnik Centra u Gradskom vijeću Grada Rijeke Marin Račić i politologinja Lana Pavić. Splitski gradski vijećnik Igor Skoko izabran je za glavnog tajnika stranke.
Navodeći da je Centar u Splitu pokrenuo potpuno novi smjer razvoja grada, novi predsjednik stranke podsjetio je da su odbili sve oblike političke trgovine i podilaženja privatnim interesima te pokazali da se gradom može upravljati odgovorno, uspješno i transparentno.
- "Moj je cilj unaprijediti Centar u organizaciju koja je potpuno spremna preuzeti odgovornost za promjenu Hrvatske u jedno otvoreno, moderno i tolerantno društvo kojem  stremimo. Ja ću i dalje biti u potpunosti posvećen ulozi gradonačelnika Splita, kojeg vidim kao glavni grad promjena, a kao predsjednik stranke pomoći ću ostalima da te promjene raširimo po cijeloj Hrvatskoj, na svim razinama" - poručio je Ivica Puljak.

Izvor: Hrvatska u Centru

Povezani članci

Who's Online

We have 63 guests and no members online